Gå til hovedindhold

Opsamling på klimaaften for aktive i forenings-, fritids- og kulturlivet i Greve Kommune

Greve Kommune inviterede den 5. september 2022 til klimaaften for alle aktive i forenings-, fritids- og kulturlivet – med fokus på inspiration fra oplægsholdere og med drøftelse af konkrete handlinger ud fra de deltagernes drømme, idéer og tanker om klimahandlinger i foreningsaktiviteter.

Indhold

  Klimaaftenen fandt sted mandag d. 5. september 2022 kl. 17-20 på Greve Gymnasium.

  Mødet havde deltagelse af interesserede borgere fra mange forskellige typer af foreninger, som fik mulighed for først, at høre kort om hvad klimaarbejdet går ud på lige nu (at udarbejde en klimaplan, så der sættes politisk retning og prioritering for klimaarbejdet fra 2023). Derefter var der fire spændende oplægsholdere, der inspirerede fra hvert deres perspektiv til forståelse og konkrete handlinger.

  Formålet med aftenen var at give de aktive klimainteresserede i Greve Kommune mulighed for at møde hinanden, få inspiration og drøfte konkrete handlingsmuligheder for at tænke klima ind i måden foreningerne arbejder på. Der var også mulighed for at fortælle om de udfordringer og potentialer, de oplever og har brug for hjælp til fra kommunen. 

  På mødet informerede Greve Kommune endvidere kort om processen for den kommende klimaplan.

  Opsamling på klimaaftenen

  Du kan hente materiale fra oplæg, der blev holdt på mødet her

  Forrige Næste

  Sidst opdateret: 8. september 2022