Gå til hovedindhold

Hvem står bag?

Et samlet Byråd stod bag beslutningen om at ​nedsætte en borgersamling. Demokratirådgiverne fra WE DO DEMOCRACY driver Klimaborgersamlingen i Greve Kommune og sikrer et "armslængdeprincip" til politikere og forvaltning. Læs mere her.

Byrådet står bag beslutningen

”Byrådet har brug for din hjælp til at forestille os en fremtid i Greve Kommune, hvor vi sammen omstiller til en CO2-neutral og grøn hverdag”.

Sådan lyder den overordnede opgave, som Byrådet stiller til den Klimaborgersamling, som skal til at sammensættes af en gruppe repræsentativt udvalgte borgere henover de næste måneder.

Kollage af byrådsmedlemmer og direktion, Greve Kommune

WDD driver processen

​Demokratirådgiverne fra WE DO DEMOCRACY driver borgersamlingen i Greve og sikrer et "armslængdeprincip" til politikere og forvaltning. Det betyder i praksis, at politikere og administration ikke kan blande sig i borgersamlingens arbejde og anbefalinger.

WE DO DEMOCRACY rådgiver i demokrati og deltagelse og tager afsæt i faglige indsigter og metoder, der trækker på forandringsledelse, designtænkning, procesdesign og facilitering, oplevelsesdesign og kommunikation.

Analyse & Tal udtrækker

​Analysebureauet Analyse & Tal står for at trække lod mellem de borgere, der ønsker at deltage i borgersamlingen.

Sidst opdateret: 21. september 2021

Kontakt

Center for Teknik & Miljø

Rådhusholmen 10
2670 Greve

Telefon: 43 97 97 97

Send Digital Post (kræver NemID)