Gå til hovedindhold

SKAT har geokodet alle bygninger i Danmark

Som en del af forberedelserne til den nye ejendomsvurdering skal der foretages en landsdækkende forbedring af geokodningen for samtlige bygninger i BBR.

Indhold

  Hvad er geokodning?

  Geokodning skal skabe lighed mellem de bygninger der er registreret i BBR, og det geografiske kort der er tilknyttet. Formålet med at gennemføre den landsdækkende forbedring af geokodningen er at sikre et korrekt og ensartet datagrundlag, på tværs af landet, som beskatningsgrundlag.

  Hvad betyder geokodningen for dig?

  I forbindelse med at SKAT har geokodet alle bygninger I Danmark, er Greve Kommune blevet opmærksomme på de ejendomme, hvor der er uoverensstemmelse mellem de bygninger der fremgår af oversigtskortet og de bygninger der er registreret i BBR. Hvis der er uoverensstemmelse mellem de registrerede bygninger i BBR og oversigtskortet på din ejendom, vil du modtage et brev fra kommunen om, hvad du skal foretage dig for at få de korrekte oplysninger anført på din BBR.

  I nogle tilfælde skal kommunen blot oplyses om nye eller fjernede bygninger. I andre tilfælde skal der søges om byggetilladelse.

  Sidst opdateret: 6. februar 2023