Gå til hovedindhold

Ledige stillinger

Her finder du stillinger, som kan være noget for dig.

To personer giver hånd til hinanden.

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge på vores ledige stillinger via en enkel registrering.

Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ledige stillinger

26. sep 2021

Sundhed og Pleje

Er du vores nye kollega til vores dagvagt i vores fantastiske landdistrikt i og omkring Tune - Vi mangler både social –og sundhedsassistenter og social –og sundhedshjælpere.

Greve kommune oplevere en øget tilgang af borgere over hele kommunen. Dette medfører at vi nu søger flere nye kollegaer til vores enhed i Tune.

26. sep 2021

Sundhed og Pleje

Er du vores nye social -og sundhedsassistent til vores aftenvagt i vores fantastiske landdistrikt i og omkring Tune.

Greve kommune oplevere en øget tilgang af borgere over hele kommunen, vi mangler derfor en assistent til vores aftenvagt

26. sep 2021

Ergo- eller fysioterapeut søges til Strandcentret Plejecenter

Vi søger en engageret terapeut, som brænder for at arbejde på et veldrevet plejecenter i Greve lige ved Hundige station.

26. sep 2021

Sundhed og Pleje

Medarbejdere til Hjemmeplejen Nord Hundige søges

1.November 2021 åbner vi en ny kommunal hjemmepleje i Greve Nord, Hundige. Er du SSA/SSH/ikke faglært medarbejder (Afløsere) og vil du være med til at have indflydelse, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed for udvikling her.

26. sep 2021

Sundhed og Pleje

Social og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen søges

Vi får flere og flere borgere i hjemmeplejen Nord. Jeg mangler derfor social og sundhedshjælpere som vil være med til at give vores borgere den bedste praktiske hjælp og pleje.

27. sep 2021

Pædagogik

2 pædagoger til vuggestuen i Børneinstitutionen Nova

Nu er chancen for at blive pædagog i vores positive, engagerede, omsorgsfulde og ansvarlige personalegruppe. Da vores gode kolleger går og er gået på ”efterløn”, efter rigtig mange år i Nova, så søger vi: 1pædagog snarest muligt og 1 pædagog pr. 1. november 2021, begge stillinger er på 30 tim. pr. uge.

27. sep 2021

Pædagogik

Pædagog

Vi søger en uddannet pædagog med musisk-kreative evner til vores hyggelige lille SFO på Damagerskolen. Har du også tæft for bevægelse og udeliv vil det være en fordel. Herudover skal du være god til relationer og kunne skabe trygge, nærværende og faglig interessante rammer for børnenes fritidsliv i SFO’en.

I Greve Kommune slår vi ledige stillinger op offentligt.

Ønsker du at søge et job i Greve Kommune, skal du holde øje med vores stillingsopslag her på siden og derefter sende din ansøgning til den/de opslåede stillinger, du er interesseret i.

I Greve Kommune overholder vi reglen om, at alle offentlige stillinger skal slås op, når vi har en ledig stilling.

Sidst opdateret: 15. september 2021