Gå til hovedindhold

Café Langsiden åbner med ny forpagter

Greve Idrætscenters café åbner igen for salg af mad og drikke.

Indhold

    Snart kan man igen købe en burger og en sodavand i Café Langsiden i Greve Idrætscenter.

    I går valgte byrådet nemlig en forpagter til caféen, og det betyder, at forpagteren kan overtage lokalerne i maj og gå i gang med indretning. Ifølge kontrakten skal caféen være i fuld drift i august, men forpagteren forventer at åbne sporadisk allerede fra den kommende weekend og holde officiel åbningsreception den 1. juni. 

    Socialfaglig virksomhed

    Den nye forpagter er Værkstedscentret Tårnfalkevej ved Christian og Helle Førster-Christensen, som er en socialfaglig virksomhed, hvor ledige og unge i beskyttet beskæftigelse træner forskellige færdigheder. 

    Bak op om caféen

    Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Anne Marie Lyduch, ser frem til, at caféen i idrætscentret igen bliver et mødested for brugere og borgere: 

    “Vi har valgt en forpagter, som forstår, hvad det kræver at drive en god café i et idrætscenter, hvor der både er brugere, borgere og mange foreninger. Jeg vil opfordre alle til at bakke op om caféen, så forpagteren får en rigtig god start, og Café Langsiden bliver et naturligt mødested og spisested for alle, der træner i hallerne og på banerne”, siger hun. 

    Kok ogsmørrebrødsjomfru

    Når Café Langsiden er i fuld drift vil den både tilbyde klassiske danske retter, smørrebrød, burgere og pølser, sandwich samt kage og drikkevarer.  

    Café Langsiden vil blive drevet med en kok og en smørrebrødsjomfru samt nogle af de ledige og unge, som er tilknyttet Værkstedscentret Tårnfalkevej.  

    Sidst opdateret: 18. april 2024

    Kontakt

    Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

    Rådhusholmen 10
    2670 Greve

    Telefon: 43 97 97 97

    Send Digital Post (kræver MitID)