Gå til hovedindhold

Fremmøde og Trivsel

Fremmøde og Trivsel er et internt udviklingsprojekt i Greve Kommune, der frem til maj 2023 var finansieret af UVM. Tilbuddet er hjælp til børn og unge fra 0.-9. klasse på Hedelyskolen, der har for meget skolefravær. 

Har dit barn bekymrende skolefravær

Team Fremmøde og Trivsel hjælper børn med problematisk skolefravær og psykisk mistrivsel tilbage til en regelmæssig skolegang.

Team Fremmøde og Trivsel er et tværfagligt team, der kan vurdere og justere i forhold til lige præcis dit barns behov. Forløb kan være tværfagligt koordinerede indsatser og lettere behandlingsforløb fx Back2School.

Når din søn eller datter starter et forløb hos Team Fremmøde og Trivsel, er der altid 1 koordinator tilknyttet jeres forløb, derudover vil I kunne møde forskellige faggrupper fra det tværfaglige team.  

Alle forløb er tidsafgrænset i op til 3 måneder + eventuelle opfølgende samtaler efter endt forløb.

I Team fremmøde og Trivsel arbejder vi med at få løst de udfordringer, som kan være grunden til, at dit barn har svært ved at komme i skole.

Det sker i et samarbejde mellem dit barn, dig som forælder, dit barns skole og en Team Fremmøde og Trivsel Koordinator og eventuelt en Back2School-psykolog.

Alle forløb tilpasses individuelt på baggrund af en grundig screening, der gennemføres af Team Fremmøde og Trivsel. De enkelte forløb planlægges og justeres i samarbejde med dig som forælder.

Får I tilbudt et Back2School forløb som en del af indsatsen, får du og dit barn 11 samtaler med en Back2School terapeut. Derudover skal I til 3 møder med dit barns skole.

Alle samtaler afholdes som udgangspunkt på hverdage i dagtimerne på en folkeskole i Greve Kommune. Andre aktiviteter planlægges individuelt. Møderne med dit barns skole sker på skolen. Det er vigtigt, at begge forældre deltager i samtalerne.

Inden forløbet begynder, skal du udfylde to spørgeskemaer. Herefter bliver du og dit barn inviteret til en samtale med èn person fra Team Fremmøde og Trivsel. Her får du mulighed for at fortælle mere om jeres situation og behov. Efter forløbet er slut, skal du udfylde et enkelt spørgeskema.

En vigtig del af forløbet er hjemmeopgaver. Dem skal du og dit barn arbejde i hverdagen. Du vil få hjælp til, hvordan du bedst muligt støtter dit barn i arbejdet med hjemmeopgaverne.

Du skal kun efter aftale med dit barns skole udfylde Henvendelsesskemaet.  Kontakt skolen, der vil hjælpe dig videre.

Der er i projektperioden et begrænset antal pladser, og det er derfor ikke sikkert, at dit barn kan komme med i et forløb.

Du kan altid tage direkte kontakt til skolens Team Fremmøde og Trivselsrepræsentanter, hvis du har spørgsmål.

Kontakter på Hedelyskolen:

  • Tanja Andersen, Lærer
  • Signe Scheving, Psykolog

Henvendelsesskema

Når du som forælder har aftalt en indstilling til Fremmøde og Trivsel med skolen, skal du udfylde et henvendelsesskema. Skemaet finder du som digital blanket via dette link:

Henvendelsesskema til "Team Fremmøde og Trivsel"

Sidst opdateret: 11. juni 2023

Kontakt

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

Hundige Allé 11
2670 Greve

Telefon: 43 97 37 70

Send Digital Post (kræver MitID)