Gå til hovedindhold

Greve Kommune ansætter erfaren direktør

Administrerende direktør fra Hillerød Forsyning bliver ny direktør i Greve.

02. nov. 2022

Indhold

    Lone Byskov er Greve Kommunes nye direktør. Hun kommer fra en stilling som administrerende direktør i Hillerød Forsyning.

    Greve Kommunes nye direktør hedder Lone Byskov. Hun skal være ansvarlig for Teknik & Miljø og Sundhed & Pleje fra januar.

    Borgmester Pernille Beckmann ser frem til at arbejde sammen med Lone Byskov.

    "Lone Byskov er en tydelig og erfaren leder, og det har vi brug for i kommunerne. Vores opgaver bliver hele tiden mere og mere komplekse, og det kræver dermed også mere af både politikere og medarbejdere. Lone Byskov kan hjælpe os folkevalgte med at tage kloge og ordentlige beslutninger, ligesom jeg er sikker på, at hun vil skabe gode rammer for, at medarbejderne kan løse deres mange opgaver", siger Pernille Beckmann.

    Solid erfaring

    Lone Byskov har solid erfaring med ledelse fra flere stillinger i kommuner og senest i Hillerød Forsyning. Hun glæder sig til at blive en del af Greve Kommunes direktion.

    "Kommunen skal skabe gode rammer, så borgerne kan leve de liv, som de ønsker. Det kræver blandt andet, at kommunens forskellige afdelinger og centre arbejder godt sammen, og det er også ambitionen i Greve Kommune. Så jeg glæder mig til at være med i samarbejdet om at skabe gode løsninger for borgerne", siger Lone Byskov.

    15 år som leder

    Lone Byskov er oprindeligt uddannet arkitekt og har derefter 15 års erfaring og uddannelse som leder. Hun har senest været administrerende direktør i Hillerød Forsyning, vicedirektør i Københavns Kommune og ejendomschef i Hillerød Kommune.

    Hun bor i København, er gift og har tre voksne børn.

    Sidst opdateret: 12. januar 2023

    Kontakt

    Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

    Rådhusholmen 10
    2670 Greve

    Telefon: 43 97 97 97

    Send Digital Post (kræver MitID)