Gå til hovedindhold

Nyt plejecenter i Tune (2023)

Greve Kommunes næste plejecenter skal ligge i Tune tæt ved Lunden.

Plejecenter Tune

Indhold

  Byrådet besluttede i løbet af to møder i foråret 2020, at der skal opføres et nyt alment plejecenter med 75 pladser på et område i Lundegårdsparken i Tune. Baggrunden er det stigende behov for plejeboliger i Greve Kommune og et stærkt ønske fra borgere i Tune om at få et plejecenter opført i byen. De overordnede planprincipper for dimensioner, højde og placering blev samtidig besluttet. Plejecentret opføres med plads til 75 beboere og forventes at stå klart til indflytning i 2025.

  Det vil være et alment boligselskab, som skal opføre og efterfølgende eje plejecentret. I løbet af sommeren 2023 bliver det afgjort, hvilket boligselskab der skal opføre plejecentret – og dermed hvordan plejecentret kommer til at se ud.

  Hvem der skal stå for driften af plejecentret og sørge for pleje og omsorg til beboerne, bliver først besluttet på et senere tidspunkt.

  Der oprettes ikke venteliste til plejecentret i Tune, før umiddelbart før byggeriet står klar til indflytning.

  Greve Kommune anviser de borgere der skal bo på plejestedet ud fra gældende visitationskriterier for tildeling af plejebolig. Plejecentret i Tune bliver for alle borgere i Greve Kommune.

  Sidst opdateret: 16. august 2022

  Links

  Kontakt

  Center for Sundhed og Pleje

  Adm. medarbejder Sigurd Larsen

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 97 97

  Send Digital post (Kræver NemID)