Gå til hovedindhold

DropIn uvisiterede tilbud

Uvisiterede tilbud i Freyas Kvarter - Aktivitetshuset

Stort bord at samles ved

Et tilbud til dig over 18 år med en udviklingshæmning

Greve Kommune har oprettet et samlingssted, DropIn, for borgere i Greve Kommune. Det foregår hver tirsdag mellem kl. 17.30-20.00 i Aktivhuset i Freyas Kvarter 44 i Greve.

I DropIn er der fokus på samvær og hygge. Du kan være sammen med andre, der måske ligesom dig har en udviklingshæmning.

Der er to medarbejdere med specialpædagogiske kompetencer med i tilbuddet.

Vi tilbyder:

  • Madaften
  • Bageaften
  • Spilleaften
  • Filmaften
  • Krea-aktiviteter: skulptur, maling, tegning og smykkeproduktion

Kravet til dig som deltager er, at du kan klare dig fysisk og kunne komme op på 1. sal, hvor vi har nogle af aktiviteterne. 

DropIn - tilbud og målgruppe

Har du lyst til at være sammen med andre ligesindede et sted med fokus på samvær og hygge? Sådan er DropIn et tilbud lige for dig! 

DropIn hver tirsdag er for borgere med udviklingshæmning, der er fyldt 18 år. Det er for dig, som er interesseret i at være sammen med andre. Det kan for eksempel være dig, der bor hjemme og måske har aktiviteter i løbet af dagen, men har behov for at indgå i sociale aktiviteter med andre. Tilbuddet er for alle uanset hvor du bor, så længe at det er i Greve Kommune og at du gerne vil være sammen med andre og hygge dig.

Krav 

For at deltage skal du kunne klare sig selv fysisk. Det vil sige, at du selv kan komme op til 1. sal og at du kan gøre dig forståelig. 

 

Arrangørerne af DropIn er Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter. Der vil være specialpædagogisk personale til stede i DropIn.

Aktiviteter

Hver tirsdag aften kan borgere sammen med andre ligesindede hygge sig med brætspil og andre spil, filmaften, bageaften eller for eksempel maling, glaskunst, lave skulptur, tegning og smykkeproduktion.   

Det hele sker hver tirsdag kl. 17.30-20.00 i Freyas Kvarter 48, 2670 Greve. Tæt på Hundige station. 

Citat

“Det er dejligt, at vi nu har et skræddersyet tilbud til alle de borgere, der af forskellige årsager har udfordringer i hverdagen, og som har svært ved at få venner og savner at blive en del af et godt fællesskab i genkendelige og trygge rammer. Vi forventer, at mange deltagere vil opleve DropIn som et attraktivt samlingssted og få det bedre med sig selv og i relationer til andre. Her er hjerterum til både unge med en diagnose som for eksempel autisme eller ADHD/ADD og til borgere med udviklingshæmning”, siger Liselott Blixt.   

Sidst opdateret: 7. juni 2023

Kontakt

Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter

Rådhusholmen 5
2670 Greve

Telefon: 43 97 36 78