Gå til hovedindhold

Jobcentrets Aktive Tilbud

Greve Kommunes tilbud til ledige og sygemeldte borgere

Indhold

  Hvis du er ledig, sygedagpengemodtager, på ledighedsydelse eller ung uden uddannelse, kan Jobcentret henvise dig til Jobcentrets Aktive Tilbud (JAT).

  I JAT støtter vi dig i at vende tilbage til arbejdsmarkedet eller i gang med en uddannelse så hurtigt som muligt. Vi sætter ind med en målrettet indsats, hvor vi afdækker dine faglige og personlige ressourcer, kortlægger dine mål og muligheder og i samarbejde med dig udarbejder en plan. Vi har jobcoaches ansat, der støtter dig i at afdække dine ressourcer og muligheder - og som udfordrer dig, hvis du skal have "et skub" i en ny retning.

  Det er individuelt, hvad der skal til for at komme tilbage i arbejde eller i gang med en uddannelse. Vi har derfor tilrettelagt vores kurser ud fra flere års erfaring med, hvad der virker for forskellige grupper af unge, ledige og sygemeldte. Vi arbejder ud fra en fælles metode og koncept, og dette sikrer en fælles forståelse hos jobcoachene. Alt indhold er beskrevet og dokumenteret, og vi foretager løbende evalueringer af vores kurser og tilbud.

  Du henvises altid til et tilbud i JAT via din rådgiver i Jobcentret.

   

  Sidst opdateret: 11. november 2021

  Kontakt

  Jobcentrets Aktive Tilbud

  Hundige Allé 11
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 30 67