Gå til hovedindhold

Jobsøgning, råd og vejledning

I Jobcenter Greve kan du få råd og vejledning om jobsøgning, uddannelsesmuligheder og arbejdsfastholdelse

Skilt ved Jobcenter Greve

I jobcentret finder du stillingsopslag fra både private og offentlige virksomheder. Derudover har du i jobcentret mulighed for at benytte computere til jobsøgning. Vi hjælper gerne med råd og vejledning. Det gælder både, hvis du er ledig og hvis du er i arbejde, men søger nye udfordringer.

Job i udlandet

Hvis du er interesseret i at finde et job i udlandet, kan jobcentret hjælpe dig med råd og vejledning.

Brug jobnet

www.jobnet.dk finder du den største oversigt over ledige jobs. På jobnet skal du have dit opdaterede cv liggende, så du bliver synlig for arbejdsgivere.

Når du opretter dig som jobsøger på Jobnet, får du også din egen side, hvor arbejdsgivere kan kontakte dig.

Jobnet giver dig en række gode råd om jobsøgning og indeholder også en oversigt over øvrige databaser med ledige jobs, ofte omfattende specielle målgrupper. Desuden er der nærmere beskrivelser af de muligheder, du kan benytte såsom virksomhedspraktik, løntilskud, voksenlærling, jobrotation med mere.

Brug netværk og uopfordrede ansøgninger

En stor andel af ledige stillinger slås aldrig op, men besættes gennem familie, netværk, tidligere arbejdskolleger og øvrige omgangskredse. Brug derfor disse netværk aktivt, da du både får andre til at se efter arbejde til dig, samtidig med at du har gode referencer på hånden.

Uopfordrede ansøgninger, kombineret med efterfølgende telefonisk opfølgning, ses af mange arbejdsgivere som et udtryk for, at du er en aktiv og interesseret ansøger.

Brug virksomhedspraktik

Du kan kombinere denne ansøgningsmetode med forslag om at starte i virksomhedspraktik i op til 13 uger, hvor du og virksomhed kan lære hinanden at kende før egentlig fast ansættelse.

Kontakt din rådgiver i jobcentret og læs mere om virksomhedspraktik på Jobnet, hvor du og din arbejdsgiver også kan finde de relevante blanketter.

Sidst opdateret: 22. maj 2023

Kontakt

Jobcenter Greve

Rådhusholmen 10
2670 Greve

Telefon: 43 97 97 97

Er du borger - Send Digital Post

Er du virksomhed - Send Digital Post