Gå til hovedindhold

Forebyggende tilbud til misbrugsramte unge og deres familier

Omega er et forebyggende tilbud til misbrugsramte unge og deres familier, hvor et eller flere medlemmer er i misbrug, og vi tilbyder samtale- og gruppeforløb med 6-10 deltagere i hver gruppe.

Omega er et tilbud til misbrugsramte unge og deres familier

Vi er et forebyggende tilbud til misbrugsramte unge og deres familier, hvor et eller flere medlemmer er i misbrug, og vi tilbyder samtale- og gruppeforløb med 6-10 deltagere i hver gruppe.

Nye medlemmer bliver kontinuerligt optaget, og et gruppeforløb varer mellem 14 og 20 uger. Egentlige udviklingsforløb for unge strækker sig over 6 måneder.

Omega laver oplæg på alle skoler i Greve, og yder konsulentbistand til institutioner og samarbejdspartnere

Læs mere om Omega her:

Omega er et forebyggende tilbud til misbrugsramte unge og deres familier, hvor et eller flere medlemmer er i misbrug, og vi tilbyder samtale- og gruppeforløb med 6-10 deltagere i hver gruppe.

Nye medlemmer bliver kontinuerligt optaget og et gruppeforløb varer mellem 14 og 20 uger. Egentlige udviklingsforløb for unge strækker sig over 6 måneder.

Omega laver oplæg på alle skoler i Greve og yder konsulentbistand til institutioner og samarbejdspartnere.

Alle kan henvende sig for oplysninger om muligheder for hjælp i Omega. Borgere kan henvende sig anonymt for rådgivning max. 1-2 samtaler.

Omega er en del af Udviklingscenter Greve

Udviklingscenter Greve indeholder en vifte af socialpædagogiske tilbud til udsatte børn, unge og familier, som har brug for støtte i hverdagen. Vi arbejder fokuseret ud fra den enkelte borgers behov med blik for koordineret indsats fra hele institutionen

Er du i tvivl om du, eller en af dine nærmeste har et misbrugsproblem?

Hvis du har spørgsmål eller brug for at høre mere, så ring til vores misbrugsterapeuter Christina Ekmann, mobil 30 66 34 41 eller Rikke Schwerdfeger, mobil 30 52 81 66

Sidst opdateret: 24. august 2023

Kontakt

Udviklingscenter Greve

Niels Busk

Afdelingsleder, Ungeafdelingen

Hundige Alle 11
2670 Greve

Telefon: 30 66 29 94

E-mail: omega@greve.dk

Send Digital Post (kræver MitID)