Gå til hovedindhold

Udbud

Her kan du læse om aktuelle udbud i Greve Kommune.

Indhold

  En ekspedition i Borgerservice

  Referater

  Udbudsplan 2022

  Udbudsplan 2022

  Udbudsplan 2022 angiver de varegrupper og tjenesteydelser, som Greve Kommune konkurrenceudsætter og indgår kommunale indkøbsaftaler på i 2022.

  De udbudsområder, hvor Greve Kommune gennemfører udbudsprocessen selv, er en blanding af nye udbud, genudbud og forlængelser af eksisterende aftaler.

  Nogle af udbudsområderne er planlagt udbudt igennem SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service) og FUS (Fællesudbud Sjælland), hvor Greve Kommune ikke selv skal stå for selve udbudsprocessen.

  Udbud som gennemføres af Greve Kommune lægges på hjemmesiden. Alle udbud kan findes på udbud.dk, hvor leverandører kan abonnere på nyheder om relevante udbud.dk

  Der kan komme ændringer og tilføjelser til listen. 

  Udbudsplan for 2022 

  Udbudsemne 

  Udbyder 

  Bemærkninger 

  Delegation 

  Sikringsydelser – brand/indbrud 

  Greve Kommune 

  Genudbud 

  Administration 

  Revision 

  Greve kommune 

  Genudbud 

  Administration 

  Park- og vejydelser 

  Greve Kommune 

  Genudbud 

  KFU, TMU, ØU og BY 

  Rengøring 

  Greve Kommune 

  Genudbud 

  TMU, ØU 

  Strandrensning 

  Greve kommune 

  Genudbud 

  TMU 

  Byggevarer – værktøj, vvs og lyskilder 50.62 

  SKI 

  Genudbud 

  Administration 

  Computere og it-tilbehør 50.40 

  SKI 

  Genudbud 

  Administration 

  Bleer 50.96 

  SKI 

  Genudbud 

  Administration, høring i Handicap- og Seniorråd  

  Servere og storage 50.03 

  SKI 

  Genudbud 

  Administration 

  Byggevarer 50.61 

  SKI 

  Genudbud 

  Administration 

  Standardsoftware 50.49 

  SKI 

  Genudbud 

  Administration 

  Stomi 

  FUS 

  Genudbud 

  Administration, høring i Handicap- og Seniorråd  

  Institutionslegetøj 

  FUS 

  Genudbud 

  Administration 

   

   

  Aktuelle udbud

  Kære interesserede,

  Greve og Solrød udbyder en fælles kontrakt på Danskundervisning til voksne udlændinge.

  Såfremt Deres virksomhed er interesseret i at deltage i udbuddet, kræver det online registrering i det internetbaserede eSourcing system CTM (EU-Supply) www.eu-supply.com/greve.asp

  Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle Greve Kommunes udbud, også de fremtidige.

  Efter registreringen logger virksomheden sig ind i øverste venstre hjørne. Derefter kan man se udbudsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål, Deres virksomhed skal svare på samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres i forbindelse med tilbud.

  Proces:

  Udbuddet hører under light regimet, hvor ordregiver selv har mulighed for at tilrettelægge processen. Den anvendte proces beskrives herunder:

  • Alle interesserede tilbudsgivere, der ikke er omfattet af udelukkelsesgrundene, og opfylder de listede mindstekrav, kan afgive tilbud. Der foretages ikke en prækvalifikation eller anden form for nedskæring i tilbudsgiverne.
  • Tilbudsgiver skal inden tilbudsfristen fremsende tilbud indeholdende det i udbudsmateriale beskrevne.
  • Efter tilbudsfristens udløb evaluerer Ordregiver de indkomne tilbud.
  • Kontraktens tildeles til den tilbudsgiver, der tilbyder det økonomisk mest fordelagtige tilbud på baggrund af de listede tildelingskriterier, betinget af at tilbuddet kan godkendes politisk.

  Deltagelse:

  Følg nedenstående vejledning, når Deres virksomhed skal deltage i et udbud:

  Log ind i systemet klik på acceptér. Vær opmærksom på, at når De trykker på acceptér, forpligter De Dem ikke til at fremsende anmodning om prækvalificering, men har blot accepteret, at De har fået adgang til det foreliggende materiale.

  Ved at acceptere får De adgang til det relevante materiale. De kan nu besvare de fremsatte spørgsmål og vedhæfte de dokumenter, som angives i udbuddet.

  Vær opmærksom på, at tilbud skal fremsendes inden fristen udløber 2024-03-15 12:00:00.

  Yderligere Oplysninger:

  Al korrespondance mellem tilbudsgiver og Ordregiver foregår via CTM (EU-Supply).

  Bemærk venligst, at handlingen logges i systemet.

  Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supplys Support på telefon +45 70 20 80 14 eller mail til support@eu-supply.com

  Kære interesserede,

  Greve Kommune byder velkommen til begrænset udbud af 351702, Bygherrerådgivning ifm. nyt Mosede Fort.

  Såfremt Deres virksomhed er interesseret i at deltage i udbuddet, kræver det online registrering i det internetbaserede eSourcing system CTM (EU-Supply) www.eu-supply.com/greve.asp.

  Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle Greve Kommunes udbud, også de fremtidige.

  Efter registreringen logger virksomheden sig ind i øverste venstre hjørne. Derefter kan man se udbudsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål, Deres virksomhed skal svare på samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres i anmodningen om prækvalificering.

  Proces:

  Udbudsformen er et "begrænset udbud", og derfor gennemføres udbudsprocessen i op til fire etaper:

  1. etape – prækvalifikation:
   I denne proces bliver de tilbudsgivere fundet, som bliver opfordret til at afgive tilbud i etape 2.

  De enkelte tilbudsgivere skal anmode om at blive prækvalificeret på baggrund af oplysninger, der efterspørges i prækvalifikationsmaterialet. Bliver en tilbudsgiver prækvalificeret, går denne videre til 2. etape, hvor der gives adgang til udbudsmaterialet for de prækvalificerede tilbudsgivere.

  Deltagelse i prækvalifikationen sker ved at besvare spørgsmålene i EU-Supply.

  Udvælgelse af prækvalificerede:

  Ordregiver vil ved udvælgelsen lægge vægt på de oplysninger, som er beskrevet i udbudsbetingelserne afsnit 2.4, herunder begrænsning af antal økonomiske aktører.

  Fristen for anmodning om deltagelse er 2024-01-04 12:00:00 lokal tid.

  1. etape – tilbudsgivningen (indledende tilbud):
   De prækvalificerede tilbudsgivere får adgang til udbudsmaterialet og kan derefter afgive et tilbud inden for den givne tidsfrist. Selve tilbudsgivningen foregår i CTM (EU-Supply).
  2. etape – forhandlinger
   Efter tilbudsfristen vil Ordregiver forhandle med de enkelte tilbudsgivere. Ordregiver forholder sig retten til at aflyse forhandlingerne og tildele kontrakten på baggrund af det indledende tilbud.
  3. etape. tilbudsgivningen (indledende tilbud):
   Efter tilbudsfristen på det endelige tilbud vil Ordregiver tildele kontrakten til den vindende tilbudsgiver. Selve tilbudsgivningen foregår i CTM (EU-Supply).

  Deltagelse:

  Følg nedenstående vejledning, når Deres virksomhed skal deltage i et udbud:

  1. Log ind i systemet klik på acceptér. Vær opmærksom på, at når De trykker på acceptér, forpligter De Dem ikke til at fremsende anmodning om prækvalificering, men har blot accepteret, at De har fået adgang til det foreliggende materiale.
  2. Ved at acceptere får De adgang til det relevante materiale. De kan nu besvare de fremsatte spørgsmål og vedhæfte de dokumenter, som angives i udbuddet.
  3. Vær opmærksom på, at anmodningen om deltagelse skal ske inden fristen udløber 2024-01-04 12:00:00. Ellers vil Deres anmodning om deltagelse i prækvalifikation ikke blive accepteret af ordregiver.

  Yderligere Oplysninger:

  Der kan ikke rekvireres supplerende eller uddybende materiale, herunder udbudsmateriale. Al korrespondance mellem tilbudsgiver og Greve Kommune foregår via CTM (EU-Supply).

  Bemærk venligst, at både Greve Kommune og tilbudsgivers handlinger logges i systemet.

  Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supplys Support på telefon +45 70 20 80 14 eller mail til (support@eu-supply.com (mailto:support@eu-supply.com))

  Invitation til dialog og drøftelse af mulighederne for cafedrift i Greve Idrætscenter 

  Greve Kommune inviterer mulige forpagtere til dialog om den fremtidige drift af Cafe Langsiden. Vi vil gerne høre dine ideer og visioner for cafeen som et naturligt samlingssted for aktive mennesker i Greve. 

  Hvordan bliver cafeen interessant at forpagte? Hvilke parametre er vigtige? Pris, åbningstid, faciliteter, samspil med foreninger, mulighed for private selskaber eller noget helt andet? Dialogen har til formål at gøre forpagtningsaftalen attraktiv for både forpagter, brugere af idrætscentret, borgere og Greve Kommune. 

  Dialogen vil være opbygget om en række temaer, der fremsendes på forhånd.  

  Kontakt Maria Kolby Rasmussen, hvis du er interesseret i at lave en aftale evt. med besigtigelse af Cafe Langsiden mra@greve.dk eller har spørgsmål til processen. 

  Dialogerne gennemføres løbende og frem til og med den 20. december 2023. Greve Kommune forventer at budopfordre 1-3 interesserede på baggrund af dialogen.  Markedsdialogen er helt uforpligtende. 

   

  Om Greve idrætscenter 

  Greve idrætscenter er kommunalt ejet og Greve Kommunes største idrætsanlæg. Idrætscentret benyttes dagligt af over tusind brugere. I dagtimerne er anlægget blandt andet fyldt med de mange seniorer, som i Greve har taget stilling til, at det sunde liv er et aktivt liv. Senere på dagen og i weekenderne er det de mange foreningsaktive børn og voksne, som med deres positive energi er med til at gøre Greve idrætscenter til et af de flittigst besøgte steder i Greve Kommune. 

  I løbet af året afholdes en lang række større og mindre særarrangementer, og her er der for forpagteren rig mulighed for samarbejde med foreninger om forplejning. Særarrangementerne kan være alt fra store internationale mesterskaber, større nationale arrangementer eller mindre turnerings- og stævneaktiviteter. Det er også muligt for forpagteren at afholde private selskaber i weekenderne. 

  Kontakt

  Center for Økonomi & HR

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 97 97

  Send Digital Post (kræver MitID)