Gå til hovedindhold

Autoværksteder

Her kan du læse om miljøregler for autoværksteder.

Indhold

  Du må kun etablere eller flytte et autoværksted, hvis du anmelder det til kommunen. Kravene til anmeldelsen fremgår af autoværkstedsbekendtgørelsen.

  Du skal også anmelde det til kommunen, hvis du vil udvide eller ændre dit værksted. Det gælder også, hvis det er et værksted, som eksisterede før bekendtgørelsen kom.

  Du kan hente et skema til anmeldelsen under "dokumenter" nederest på siden. Du kan ikke indtaste data i blanketten, men du skal udskrive, udfylde og sende den til Center for Teknik & Miljø.

  Hvis du bruger skemaet, vil du have besvaret de spørgsmål, som vi automatisk stiller ved etablering, flytning, udvidelse eller ændring af et autoværksted, og sagsbehandlingen vil derfor kunne gå hurtigere.

  Hvis kommunen ikke har gjort indsigelse inden 4 uger efter modtagelsen af anmeldelsen, kan bygge- og anlægsarbejder påbegyndes, forudsat at øvrige tilladelser, f.eks. byggetilladelse, foreligger.

  Vi gør opmærksom på, at der findes specielle krav til værkstedets beliggenhed, som skal være opfyldt, for at vi kan give tilladelse eller miljøgodkendelse til autolakering og/eller undervognsbehandling samt miljøbehandling af biler.

  Sidst opdateret: 29. november 2022

  Links

  Dokumenter

  Kontakt

  Natur og Miljø

  Telefontider:

  Mandag: 9-11
  Tirsdag: 9-11
  Onsdag: Telefon lukket
  Torsdag: 9-11 og 15-16
  Fredag: 9-11

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 94 48

  Send Digital Post (kræver MitID)