Gå til hovedindhold

ErhvervsCentret Greve

ErhvervsCentret fungerer som en nem indgang for erhvervslivet til Greve Kommune.

ErhvervsCentret har siden den 1. januar 2012 fungeret som en nem indgang for erhvervslivet til Greve Kommune.

ErhvervsCentret tilbyder iværksættere og virksomheder i Greve Kommune vejledning, sparring og information i forbindelse med etablering, drift og udvikling af deres forretning.

Besøg ErhvervsCentrets hjemmeside

Hvad kan ErhvervsCentret tilbyde?

Overvejer du at etablere din virksomhed i Greve? Eller går I med tanker om at flytte virksomheden til Greve kommune, så tøv ikke med at kontakte os.

Greve er en kommune, hvor det er attraktivt at drive virksomhed, og hvor flere og flere virksomheder vælger at etablere sig. Kommunen rummer knap 5.000 virksomheder, svarende til cirka én virksomhed pr. tiende indbygger i kommunen.

Virksomhederne fremhæver bl.a. kommunens erhvervsvenlighed, de stærke rammevilkår, den attraktive beliggenhed og ikke mindst det gode samarbejde, der er mellem virksomhederne og kommunen.

ErhvervsCentret Greve står til rådighed

Alle iværksættere og virksomheder, der overvejer at starte virksomhed i eller flytte deres forretning til Greve tilbydes professionel sparring på alle relevante områder inden for virksomhedsopstart og –udvikling.

Bliv klogere på Greve som erhvervskommune på ErhvervsCentrets hjemmeside og få overblik over de tilbud og attraktive rammevilkår, som kommunen tilbyder.

Du kan holde dig orienteret og deltage i en dialog med os og andre i lokalområdet ved at følge os på vores Facebookside.

Hvis du overvejer eller allerede er i gang med at starte en virksomhed tilbyder ErhvervsCentret gratis vejledning og sparring til dig bosiddende i Greve Kommune.

Vejledningen kan handle om alt inden for opstart, drift og udvikling af virksomhed, herunder emner som valg af forretningsmodel, moms og skat, budgetter, valg af virksomhedsform, udarbejdelse af forretningsplan samt salg og markedsføring.

Hvis dine spørgsmål eller udfordringer kræver særlig faglig ekspertviden kan vi henvise dig til relevante rådgivere lokalt eller hos Erhvervshus Sjælland.

Du kan læse mere om mulighederne her

Kurser og arrangementer

ErhvervsCentret afholder også løbende arrangementer og kurser for iværksættere og virksomheder. Blandt andet afholdes hvert kvartal et opstartsmøde for alle interesserede. Du kan se kommende arrangementer og kurser her eller tilmelde dig vores nyhedsbrev her, så du løbende modtager information om kommende arrangementer og andre nyheder fra det lokale erhvervsliv i Greve.

Der er også en facebookgruppe for lokale iværksættere, Greve-Solrød Iværksætterne, som du er velkommen til at melde dig ind i, ligesom også ErhvervsCentret har sin egen facebookside, som du er velkommen til at følge, så du kan holde dig orienteret.

Sidst opdateret: 3. maj 2023

Kontakt

ErhvervsCentret Greve

Greve Rådhus
Rådhusholmen 10
2670 Greve

Kontakt os