Gå til hovedindhold

Pædagogisk assistentelev

Har du lyst til at arbejde inden for det pædagogiske fag? Bliv pædagogisk assistentelev i Greve Kommune.

Som pædagogisk assistent arbejder du med børn, unge og voksne i institutioner, på skoler eller i private hjem.

Den pædagogiske assistentuddannelse er for dig, der ønsker at arbejde inden for det pædagogiske fag, primært med børn og unge.

Uddannelsen varer to år og to måneder, og uddannelsen skifter mellem skole- og praktikperioder.

Som elev på den pædagogiske assistentuddannelse er du ansat i Greve Kommune, og det er i de kommunale institutioner, at du vil have dine praktikforløb.

Alle skoleforløb foregår på ZBC's afdeling i Køge. Du bliver undervist i grundfag, områdefag og valgfrie specialefag. Du har også mulighed for at følge undervisningen i nogle af skolens valgfag.

Læs mere

For alle ansøgere er det et krav, at grundforløb 2 PA er bestået, eller at ansøgere kan dokumentere, at de er i gang med grundforløbet, når de søger en elevstilling i Greve Kommune.

Alle ansøgere vil, i forbindelse med tilbud om en elevansættelse, blive bedt om at fremsende en straffeattest. For ansøgere som ikke har dansk pas, skal opholds -og arbejdstilladelse fremvises i forbindelse med ansættelse.

Greve Kommune er din arbejdsgiver gennem hele uddannelsen, og du ansættes på en uddannelsesaftale, dvs. en tidsbegrænset ansættelseskontrakt.

Du skal søge din elevansættelse under ledige stillinger på Greve Kommunes hjemmeside

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig, og du må regne med, at noget af din praktik kan foregå i weekend- og aftentimerne. Udgifter til bøger dækker du selv.

Længden af uddannelsesaftalen afhænger af, hvilke uddannelser du har afsluttet, før du ønsker at blive optaget på social- og sundhedsassistentuddannelsen.

Du er under uddannelse sikret elevløn.

Sidst opdateret: 15. juli 2021

Links

Kontakt

Center for Sundhed og Pleje

Uddannelseskonsulent Bente Lyngbo

Rådhusholmen 10
2670 Greve

 

Telefon: 43 97 90 43

Send Digital post (Kræver NemID)