Gå til hovedindhold

11 millioner kroner til veje og fortove

Politikerne har fordelt penge til fortove, belægning, vejbelysning og tryghed i 2022.

Byrådet har besluttet, hvordan pengene til at ordne veje og fortove skal fordeles til næste år. I alt var der afsat 11 millioner kroner på budgettet til den type arbejde i den såkaldte Vej- og Landskabspulje.

Renovering går fremad

Byrådet har tidligere besluttet at bruge de syv millioner kroner til at sikre, at der ikke står vand på Hundige Stationsvej, projekter i forbindelse med den nye busterminal i Hundige og til asfaltarbejder.

"År for år får vi renoveret, asfalteret og udskiftet vejtræer, som ellers risikerer at vælte i en storm. Det går fremad, og vi har fordelt pengene på en måde, så de gør mest gavn i kommunen", siger Mortan Martinsson, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Fortove i Tune

De resterende fire millioner kroner af årets penge fra puljen skal bruges på at sætte fortove i Tune i stand, sådan som politikerne bag det seneste budgetforlig har besluttet.

Der skal også ordnes belægninger ved nogle af kommunens bygninger. Og så skal der være råd til at ordne ødelagte gadelygter, plante nye vejtræer og øge trygheden for eksempel ved at beskære buske, fjerne graffiti eller lave et bump.

Sidst opdateret: 21. december 2021

Kontakt

Center for Teknik & Miljø

Rådhusholmen 10
2670 Greve

Telefon: 43 97 97 97

Send Digital Post (kræver NemID)