Gå til hovedindhold

E-Boks: Bliv en del af Greve Kommunes klimaborgersamling

Lige nu søger Greve Kommune deltagere til klimaborgersamling, som skal rådgive byrådet om, hvordan hverdagen i kommunen bliver CO2-neutral.

Lige nu får alle borgere over 16 år i Greve Kommune en vigtig besked i e-Boks om klima. De bliver nemlig inviteret til at være med i Greve Kommunes klimaborgersamling.

Formand for Plan- og Udviklingsudvalget, Marc Genning forventer, at der bliver rift om pladserne i klimaborgersamlingen:
"Klimaet er vigtigt for os alle sammen, og her er en mulighed for at få reel indflydelsen på, hvordan vi gør en vigtig forskel i Greve Kommune," siger han.

Udvalgt ved lodtrækning

Klimaborgersamlingen kommer til at bestå af 36 borgere, og det bliver deres opgave at komme med anbefalinger til det nye byråd om, hvordan livet i Greve Kommune kan blive mere klimavenligt.

Borgersamlingen foregår i januar-april 2022. De 36 borgere bliver udvalgt ved lodtrækning, som samtidig tager højde for, at deltagerne også skal afspejle mangfoldigheden i Greve Kommunes geografi, uddannelse, alder og køn. Deltagerne behøver ikke at have særlig viden om klima i forvejen, for de bliver klædt på af eksperter. Til gengæld skal deltagerne have lyst til at bruge tid og kræfter på at udvikle lokale løsninger i fællesskab med andre borgere i Greve Kommune.

Tilmelding sker via invitationen i din e-Boks, og tilmeldingsfristen er den 14. november 2021.
Læs mere på www.greve.dk/klimaborgersamling

Sidst opdateret: 21. december 2021

Kontakt

Center for Teknik & Miljø

Rådhusholmen 10
2670 Greve

Telefon: 43 97 97 97

Send Digital Post (kræver NemID)