Gå til hovedindhold

Erfaren direktør til Greve Kommune

Direktør fra Allerød Kommune er blevet ansat i Greve, og dermed er direktionen fuldtallig.

Morten Bøgelund Andersen bliver ny direktør i Greve Kommune.

Mandag aften besluttede byrådet at ansætte Morten Bøgelund Andersen 43 år som direktør i Greve Kommune. Borgmester Pernille Beckmann ser frem til at arbejde sammen med ham.

"Han er kompetent, erfaren og venlig. I byrådet er vi er overbeviste om, at han vil være en gevinst for det politiske arbejde og for arbejdet i administrationen", siger hun.

Fra lærer til direktør

Morten Bøgelund Andersen begyndte sin karriere som lærer og har siden arbejdet sig op gennem det kommunale hierarki og taget den relevante efteruddannelse.

Han har senest været direktør i Allerød Kommune i seks år, og han glæder sig til at arbejde i Greve Kommune.

"Jeg ser mig selv som en brobygger mellem det politiske arbejde i byrådet og administrationen. Når det samarbejde er velfungerende og tillidsfuldt, leverer kommunen den bedste service til borgerne", siger Morten Bøgelund Andersen.

Fokus på borgerne

I Allerød Kommune har han blandt meget andet erfaringer fra et frikommuneforsøg, hvor Allerød Kommune har arbejdet for, at sårbare borgere kun har én indgang til kommunen, én handleplan og én kontaktperson, selvom borgerne har mange forskelligartede problematikker.

Han har også erfaring med forskellige former for borgerinddragelse.

"Greve Kommune er i fuld gang med at fremtidssikre kommunens drift og service, og det arbejde glæder jeg mig til at være med til at udvikle", siger han.

Morten Bøgelund Andersen har første arbejdsdag i Greve Kommune tirsdag den 1. februar 2022.

Sidst opdateret: 3. maj 2022

Kontakt

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

Rådhusholmen 10
2670 Greve

Telefon: 43 97 97 97

Send Digital Post (kræver NemID)