Gå til hovedindhold

Seniorrådet taler ældres sag

Alle borgere i Greve Kommune over 60 år kan sætte et ekstra kryds, når der om kort tid er valg til byråd og regionsråd. Og der er også plads til flere på kandidatlisten.

Hjørdis Steinmetz er den nuværende formand for Greve Seniorråd. Greve Kommune har alle rettigheder til billedet, og det kan frit bruges i forbindelse med formidling af teksten.

Greve Seniorråd taler de ældres sag i Greve Kommune, og nu er der valg til rådet samtidig med valgene til byråd og regionsråd.

Alle over 60 år kan stille op

Alle borgere i kommunen over 60 år kan stille op til Greve Seniorråd, hvor der stadig er plads til flere på kandidatlisten. Eller de kan stemme på en kandidat.


Seniorrådet er rådgiver for byrådet i sager, som påvirker kommunens seniorer, og de kan blande sig i alt fra ældreboliger og til trafikforhold. Seniorrådet kan også tage sager op af egen drift.

Gør en forskel for de ældre

Hjørdis Steinmetz er den nuværende formand for Seniorrådet. Hun er optaget af, at Seniorrådet skal gøre en forskel for de ældre i kommunen:

"Vi bliver flere og flere ældre, og derfor er det vigtigt, at vores stemme bliver hørt, når kommunen planlægger og beslutter, siger Hjørdis Steinmetz.
Hun opfordrer alle over 60 år til at overveje, om de vil stille op som kandidat og gøre en forskel for kommunens ældre.

Prøvesmagte maden

I den seneste valgperiode har medlemmerne af rådet blandt andet prøvesmagt maden fra den madservice, der leverer til ældre borgere, og rådet fandt ud af, at leverandøren og modtagerne havde forskellige forventninger til, hvordan maden skulle varmes op.

Interesserede kandidater kan læse mere om Greve Seniorråd på greve.dk/seniorraad

Det er muligt at komme til informationsmøde den 29. september 16-18 i Byrådssalen.

Kontakt: Formand for Greve Seniorråd Hjørdis Steinmetz, tlf. 40 54 48 45 

 

Sidst opdateret: 28. september 2021