Gå til hovedindhold

Smittestigning betyder ændringer

Greve Kommune forlænger muligheden for at brevstemme på rådhuset helt indtil kl. 20.00 i dag, fredag 12. november 2021, og sætter ind mod smitte blandt børn samt aflyser valgcafé med offentlig adgang.

12. nov. 2021

Indhold

    Smittetallet stiger i flere dagtilbud og skoler i Greve Kommune. Børn under 12 år kan ikke blive vaccinerede mod coronavirus, og derfor spreder smitten sig især blandt dem og deres nærmeste.

    Greve Kommune gør følgende for at minimere smittespredningen:

    Brevstem indtil kl. 20.00 i dag (12. november 2021)

    For at minimere smittespredning i forbindelse med valghandlingen forlænger Greve Kommune nu muligheden for at brevstemme i Borgerservice rådhuset i dag indtil 20.00. Husk sundhedskort!

    Dagtilbud og skoler

    Mindre samvær på tværs af grupper

    • I dagtilbuddene bliver børnene sammen med dem fra deres egne stuer og så vidt muligt på deres egne dele af udearealerne.
    • I skolerne bliver eleverne sammen med deres kammerater i stamklasserne, ligesom skolerne så vidt muligt undgår mylder på gange og ved døre.
    • Sociale arrangementer på tværs af klasserne bliver aflyst for de næste 14 dage.
    • På idræts- og fritidsområdet kontakter kommunen foreninger og institutioner med anbefaling om, at de lukker hold, hvis der er en smittet, indtil alle er testet negative.

    Flere test i skolerne

    • Greve Kommune øger testkapaciteten så hurtigt som muligt, så elever på 9 år og derover bliver tilbudt kviktest to gange om ugen.
    • Medarbejderne på skoler og dagtilbud, hvor smitten er høj, får tilbud om kviktestet.
    • Kommunen opnormerer det mobile testteam, så medarbejderne i et dagtilbud kan blive testet samme dag, som der bliver konstateret smitte.

    Valgcafé på rådhuset aflyst

    Greve Kommune aflyser den offentlig valgcafé på rådhuset på valgaftenen for at undgå smittespredning. Der er altså ikke offentlig adgang til rådhuset på valgaftenen.

    Anbefaling om vaccine

    Greve Kommune anbefaler, at alle lader sig vaccinere for at medvirke til, at smittespredningen bliver mindre, og samfundet kan forblive åbent.

    Sidst opdateret: 12. januar 2023

    Kontakt

    Greve Kommune (Borgerservice og rådhus)

    Rådhusholmen 10
    2670 Greve

    Telefon: 43 97 97 97

    Send Digital Post (kræver MitID)