Gå til hovedindhold

2022

Syv kommuner enige: Stop planerne om 9 kunstige erhvervsøer i Køge Bugt

Stevns, Køge, Solrød, Greve, Ishøj, Vallensbæk og Brøndby kommuner vil have stoppet planerne om etableringen af ni kunstige øer i Køge Bugt. Øerne vil få alvorlige konsekvenser for havmiljøet i Køge Bugt, der i forvejen er under pres, ligesom de planlagte 12.000 nye arbejdspladser vil lægge yderligere pres på trafikken. Kommunalbestyrelserne i de syv kommuner har alle i løbet af december måned afholdt møder om sagen og på tværs af hele det politiske spektrum vedtaget kritik af projektet. Kritikken bakkes op af Kommunekontaktrådet for Sjælland, der repræsenterer alle kommuner på Sjælland.

To nye daginstitutioner er på vej

Greve Kommune bygger to nye daginstitutioner med plads til i alt 360 børn ved Klub Godset og Greve Borgerhus.

Region Sjælland lukker test- og vaccinationscenter i Greve

Greve Kommunes borgere kan ikke længere blive vaccineret mod influenza og covid-19 eller blive testet for covid-19 i Hundigehallen.

Ny kommuneplan skaber rammerne for det gode liv

Greve Kommunes nye kommuneplan sikrer, at kommunens fysiske omgivelser forbliver gode og attraktive for kommunens borgere og virksomheder.

Vigtigt brev i e-Boks om varme i huset

Inden en uge tid får alle borgere i Greve Kommune med enten gas- eller oliefyr brev om mulighederne for at få fjernvarme eller en anden klimavenlig varmeløsning.

Greve ramt af telefonnedbrud

Det er lige nu ikke muligt at ringe til Greve Kommune på grund af stort nedbrud hos TDC.