Gå til hovedindhold

Byråd sørger for flere institutionspladser

Byråd bevilliger en million kroner til at sørge for ekstra vuggestuepladser.

Vuggestuebørn og pædagoger

Indhold

  Greve Kommune er i vækst, og de mange unge greve-familier betyder også flere børn i kommunen, som skal passes. Derfor har Greve Kommune allerede investeret store summer i at sørge for daginstitutionspladser, og på mandagens byrådsmøde afsatte politikerne endnu en million kroner til at skaffe 50-70 ekstra vuggestuepladser i de kommende måneder.

  "Lige nu mærker vi virkelig, at Greve er en vækstkommune, for der kommer endnu flere børn end de officielle prognoser havde forudset. Det glæder vi os selvfølgelig over samtidig med, at vi arbejder på højtryk for at skaffe pasningsmuligheder", siger Hans-Jørgen Kirstein, formand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget.

  Her og nu er der ledige pladser i børnehaver, som bliver omdannet til vuggestuepladser. Desuden kan der være en vuggestuegruppe i dagplejehuset, og derudover laver kommunen mindre ombygninger i nogle institutioner, så der bliver flere pladser.

  "Her og nu sørger vi for plads til de ekstra børn, og på længere sigt bygger vi nye institutioner", siger Hans-Jørgen Kirstein.

  Desuden vil Greve Kommune gerne ansætte flere dagplejere.

  Sidst opdateret: 4. oktober 2022