Gå til hovedindhold

Greve sender kommuneplan i høring

Borgerne i Greve kan nu kommentere på kommunens forslag til en ny kommuneplan, som er i høring frem til 25. august.

Indhold

  Greve Byråd har netop godkendt forslaget til en ny kommuneplan, som sætter rammerne for den fysiske udvikling af kommunen de kommende 12 år. Dermed er planen nu i offentlig høring, og det betyder, at borgerne frem til slutningen af august kan komme med input til planens indhold.

  "Kommuneplanen er et vigtigt styringsværktøj, der har stor betydning for mange af de beslutninger, som vi i byrådet træffer. Jeg håber derfor, at borgerne har lyst til at give deres besyv med, så vi kan få nogle flere perspektiver på planen, inden den skal endeligt godkendes", siger formand for Plan- og Tryghedsudvalget, Marc Genning.

  Et godt sted for alle

  Den nye kommuneplan har særligt fokus på at fastholde og styrke den fysiske indretning i Greve Kommune med lys og luft om boligerne og både blå og grønne naturværdier i form af den lange strand, parker og grønne områder.

  "Vi bor et rigtig dejligt sted, og sådan skal det selvfølgelig blive ved med at være. Derfor har vores fokus i arbejdet med en ny kommuneplan først og fremmest været at sikre, at Greve Kommune forbliver et godt sted at være for borgere, virksomheder og besøgende. Et sted hvor vi værner om de gode ting, men samtidig giver plads til udvikling, som kan styrke fællesskabet og sammenhængen i byen", siger Marc Genning.

  Borgermøde og høringssvar

  Greve Kommune inviterer til digitalt borgermøde om kommuneplanen den 11. august klokken 19 til 20.

  På borgermødet vil kommunen fremlægge kommuneplanens overordnede muligheder. Der vil desuden være mulighed for at stille opklarende spørgsmål. Det hele foregår via kommunikationsplatformen Microsoft Teams, som kan tilgås via en webbrowser, og Greve Kommune lægger et link frem på kommunens hjemmeside og facebookside, når datoen for borgermødet nærmer sig.

  Alle borgere har haft mulighed for at indgive et høringssvar som del af processen.

  Den nye kommuneplan skal endeligt vedtages på et byrådsmøde i december 2022.

  Sidst opdateret: 12. januar 2023

  Kontakt

  Center for Teknik & Miljø

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 97 97

  Send Digital Post (kræver MitID)