Gå til hovedindhold

Greve Vandrefestival vender tilbage

Greve Kommune inviterer for syvende år i træk til Greve Vandrefestival den 12. august til 4. september.

Sidste år gik gik en af turene forbi Karlslunde Mose en varm sommeraften.

Indhold

  Så er det igen tid til at finde vandrestøvlerne frem og komme ud i Greves skønne natur. Greve Vandrefestival er nemlig tilbage, og den byder traditionen tro på en masse forskellige vandreture, som giver borgerne mulighed for at opleve flere af kommunens smukke og skjulte naturperler.

  Korte og længere ture

  Festivalen består af 14 forskellige ture, som bliver ledet af lokalkendte og erfarne turledere. Der er både korte ture på omkring fire kilometer, lidt længere ture på 14 kilometer og én lang tur på 23 kilometer ved Hedebostien.

  "Vandrefestivalen er en af de traditioner i kommunen, som jeg holder allermest af. Først og fremmest fordi det er godt for krop og sind, når man sammen med andre friske borgere kommer ud og oplever kommunens smukke landskaber, søer og blomstrende enge. Jeg vil anbefale alle borgere at tage med på en enkelt tur eller to", siger formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget, Liselott Blixt.

  Gratis - mød bare op

  Greve Vandrefestival finder sted den 12. august til den 4. september og er arrangeret af Greve Kommune i samarbejde med Greve Museum, Naturstyrelsen, Tune IF Trim, Greve Trim, Op På Dupperne og Bevæg dig for livet Mosede/Karlslunde. Det er gratis at deltage, og tilmelding til turene er ikke nødvendigt.

  Man kan læse mere om alle turene på www.vandrefestivalen.dk eller www.facebook.com/vandrefestivalgreve2022

  Sidst opdateret: 12. januar 2023

  Kontakt

  Center for Sundhed og Pleje

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 97 97

  Send Digital Post (kræver NemID)