Gå til hovedindhold

Karlslundehallerne får plads til mange flere

Byggeprogrammet for Karlslundehallerne byder både på mere plads til idræt, mere plads til at mødes og bedre baderum.

08. mar. 2022

Strandskolens elever taler sammen om, hvad de lægger vægt på, når de skal have idræt i Karlslundehallerne.

Karlslundehallerne skal udvides med 1000 kvadratmeter. Det fremgår af byggeprogrammet, som byrådet vedtog i går aftes. Karlslundehallerne bliver udbygget og indrettet bedre for at skabe plads til eleverne fra Strandskolen, så de kan få idræt i tidssvarende rammer.

Plads til at mødes

Karlslundehallerne skal udvides med en fleksibel multisal, der kan bruges til gymnastik og yoga, men også som scene eller mødesal. Desuden skal der etableres en ny springsal til springgymnastik, og nye badefaciliteter til Strandskolens elever. Alle funktionerne bliver bundet sammen af en ny stor foyer, hvor idrætsudøvere kan mødes i større og mindre grupper.

"Det er et ambitiøst byggeprogram, som både bliver en gevinst for Strandskolens elever og for brugerne af hallerne i Karlslunde. I byrådet er vi meget glade for, at vi kan skabe en win-win-løsning, hvor vi kommer flere forskellige behov i møde," siger Hans-Jørgen Kirstein, formand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget.

Brugerne er inddraget

Byggeprogrammet er blevet til, efter at hallernes nuværende og kommende brugere har deltaget i workshops, hvor de kunne sige, hvad der er vigtigt for dem.

Karlslundehallerne skal udbygges for at skabe plads til, at Strandskolens elever kan bruge hallerne, når de skal have idræt i dagtimerne. Dermed får Strandskolens elever undervisning i tidssvarende lokaler samtidig med, at idrætsudøverne også får bedre rammer.

Det næste skridt bliver, at projektet skal i udbud. Afhængigt af tilbud forventes byggeriet at stå færdigt i efteråret 2023.

Sidst opdateret: 12. januar 2023

Kontakt

Center for Teknik & Miljø

Rådhusholmen 10
2670 Greve

Telefon: 43 97 97 97

Send Digital Post (kræver MitID)