Gå til hovedindhold

Kommunens nytårskoncert er tilbage

I 2023 fejrer Greve Harmoniorkester 50-års jubilæum, og jubilæumsfejringen begynder med den traditionsrige og festlige nytårskoncert i Portalen. Det er fortsat muligt at købe billetter.

08. dec. 2022

Indhold

    Greve Kommune har tradition for at markere starten af det nye år med en populær nytårskoncert, hvor Greve Harmoniorkester står for musikken. Til næste år kan Greve Harmoniorkester også fejre dets 50-års jubilæum, så der er lagt op til et brag af en koncert.

    "Vi glæder os helt utrolig meget til at møde publikum igen. Vi garanterer, at det bliver en forrygende oplevelse for alle, når vi både skal spille det nye år godt i gang og indlede vores 50-års jubilæumsår", siger dirigent Grith Grandal Hansen-Schwartz.

    Fantastisk musik

    De seneste år har nytårskoncerten desværre været aflyst som følge af corona, men den 8. januar 2023 er koncerten tilbage i Portalen. En af dem, som vil sidde klar på tilskuerpladserne, er Anne Marie Lyduch, formand for Kultur- og Fritidsudvalget:

    "Jeg elsker den koncert. Musikken er fantastisk, og det er stemningen også, så jeg går altid glad hjem", siger hun.

    Koncerten bliver lavet i samarbejde med Greve Kommune. Greve Harmoniorkester står for musikken, og skuespiller Henrik Kofoed sørger for at guide deltagerne muntert igennem nytårets toner i rollen som konferencier.

    Fakta om koncerten

    Nytårskoncerten finder sted søndag den 8. januar 2023 kl. 15.00 i Portalen. Der er billetter til salg på Portalens hjemmeside eller i Portalens billetluge.

    Sidst opdateret: 28. februar 2023