Gå til hovedindhold

Natteravn fik årets frivillighedspris i Greve

Greve Kommunes Frivillighedspris 2022 gik i år til Else Binderup for hendes store indsats som frivillig i Natteravnene.

26. sep. 2022

Indhold

    Årets frivillighedspris er blevet uddelt til Else Binderup for hendes frivillige arbejde i Natteravnene igennem mange år. 

    Gør en forskel for unge

    Prisen blev overrakt af formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget Liselott Blixt, og sammen med prisen fik Else Binderup også 10.000 kroner. 

    “I udvalget ønsker vi at hædre de frivillige, som gør en særlig indsats, og dem har vi heldigvis mange af i Greve Kommune. I år går prisen til Else Binderup, fordi hun gør en kæmpestor forskel for vores unge og for vores kommune. Hun har i den grad fortjent prisen for sit engagement igennem mere end 20 år”, siger Liselott Blixt. 

    Ildsjæl i frivilligt arbejde

    Udvalgsformanden fremhæver, at Else Binderup er en ildsjæl, når det gælder frivilligt arbejde. Hun er både meget populær og aktiv i Natteravnene, og derudover finder hun også tid og kræfter til at arbejde frivilligt ved faste ugentlige arrangementer på kommunens plejecentre og kirker. 

    Else Binderup blev udvalgt blandt frivillige, som borgere i Greve Kommune har foreslået. Hun fik overrakt prisen på det årlige dialogmøde mellem kommunens frivillige og Sundheds- og Omsorgsudvalget i Greve Kommune, hvor alle de frivillige modtog udvalgets tak for deres arbejde. 

    Sidst opdateret: 26. september 2022

    Kontakt

    Center for Sundhed og Pleje

    Sundhedskonsulent Ditte Scherring Thiesen

    Rådhusholmen 10
    2670 Greve

    Telefon: 43 97 97 97

    Send Digital post (Kræver MitID)