Gå til hovedindhold

Nu kommer der igen liv i Café Langsiden

Greve Idrætscenters spisested Café Langsiden åbner med et nyt forpagterpar.

De nye forpagtere af Café Langsiden Jan Pedersen og Dunja Nordentoft holder reception kl. 17.00 på selve åbningsdagen, hvor alle er velkomne. De mødte hinanden, da de læste til socialpædagog, og i dag driver de sammen virksomheden Grillcateren2020 ApS.

Fra mandag den 2. maj 2022 kan foreninger og borgere igen købe mad og drikkevarer i Café Langsiden på Greve Idrætscenter. Det nye forpagter- og ægtepar Jan Pedersen og Dunja Nordentoft har moderniseret lokalerne og glæder sig til at slå dørene op for alle interesserede kl. 10.30 på åbningsdagen.

Café Langsiden styrker fællesskabet

Anne Marie Lyduch, der er formand for Kultur- og fritidsudvalget i Greve Kommune, glæder sig over, at Byrådet nu har godkendt den nye forpagtningskontrakt med cateringvirksomheden Grillcateren2020 ApS:

- Café Langsiden bliver igen et sted med masser af liv og god mad. Jeg glæder mig over, at cafeen kan være med til at danne rammen om stærke fællesskaber i vores lokale idræts- og fritidsliv, siger Anne Marie Lyduch.

Hjemmelavet hverdagsmad

De nye forpagtere Jan Pedersen og Dunja Nordentoft har arbejdet med mad i mere end 20 år. Dunja Nordentoft er uddannet tjener og køkkenassistent, mens Jan Pedersen er den praktiske altmuligmand og optaget af, at økonomien hænger sammen.

- Vi er blevet godt modtaget af Greve Kommune, idrætsforeningerne og brugerne af Greve Idrætscenter, og vi glæder os rigtig meget til at åbne Café Langsiden. Vores koncept er at sælge hjemmelavet hverdagsmad, som vi tilbereder af gode råvarer. Hertil har vi et udvalg af frugt og snacks, blandt andet hjemmelavet myslibar og milkshakes, sodavand, juice og ti forskellige slags specialøl, fortæller Dunja Nordentoft, og Jan Pedersen supplerer:

- Kunderne kan spise her eller købe takeaway. Dagens ret er klassiske retter som kylling i karry, spaghetti med kødsovs, eller mør oksesteg med tilbehør. Man kan også købe vores hjemmelavede burgere, pølser efter egen opskrift eller en stor sandwich. Vi håber på godt vejr hele sommeren, så vi kan grille på terrassen.

På åbningsdagen den 2. maj holder forpagterparret reception og griller på terrassen fra klokken 17.00. Alle er velkomne.

Mandag mellem kl. 10.30-21.00

Tirsdag til fredag mellem kl. 17.00-21.00

Lørdag til søndag fra kl. 10.00-15.00.

OBS: Åbningstiderne kan udvides eller ændres i forbindelse med arrangementer

Sidst opdateret: 27. april 2022

Kontakt

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

Rådhusholmen 10
2670 Greve

Telefon: 43 97 97 97

Send Digital Post (kræver NemID)