Gå til hovedindhold

Plejecenter i Tune bliver sendt i udbud

Fire almene boligselskaber har nu mulighed for at afgive et tilbud på at bygge og eje det kommende plejecenter i Tune.

Her skal det nye plejecenter i Tune ligge.

Om ganske få år får ældre borgere i Greve Kommune mulighed for at flytte ind på et helt nyt alment plejecenter i Tune. Det står klart, efter byrådet mandag besluttede at sende plejecentret i udbud.

Fire selskaber kan byde

Boligselskabet Sjælland, DAB, DOMEA og KAB har forud for udbuddet været i dialog med Greve Kommune og vist interesse for opgaven. Derfor er det også kun de boligselskaber, som er inviteret til at afgive et bud. Vinderen af udbuddet skal både opføre og eje plejecentret på et areal i Lundegårdsparken, som Greve Kommune samtidig sælger til boligselskabet.

Plejecenter i lokalområde

"Jeg er glad for, at vi nu er så langt i processen, at vi kan indhente tilbud på det nye plejecenter. Det har været længe undervejs med mange drøftelser, men nu kan vi snart komme i gang med at bygge et tidssvarende plejecenter, som vil skabe glæde for de kommende beboere og lokalsamfundet", siger formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget, Liselott Blixt.

Det kommende plejecenter er for alle borgere i kommunen og vil have plads til 72 beboere, som bliver anvist af Greve Kommune ud fra gældende visitationskriterier for tildeling af plejebolig.

Plejecentret i Tune kan efter planen tage imod de første beboere ved udgangen af 2025.

Sidst opdateret: 1. februar 2022