Gå til hovedindhold

Vigtigt brev i e-Boks om varme i huset

Inden en uge tid får alle borgere i Greve Kommune med enten gas- eller oliefyr brev om mulighederne for at få fjernvarme eller en anden klimavenlig varmeløsning.

13. dec. 2022

Indhold

  Inden nytår får alle borgere i kommunen besked om, hvordan planerne er for varmeforsyning i deres boligområde.

  I disse dage sender Greve Kommune et brev i e-Boks til borgere om muligheden for fjernvarmeforsyning. Brevene bliver sendt til de borgere, der i dag er registreret med enten gas- eller oliefyr. Via brevet i eBoks kan borgerne klikke sig videre til en side, hvor de kan se, hvilke planer der er for fjernvarme til deres hus.

  Fjernvarme til mange

  “I Greve Kommune er vi i fuld gang med at erstatte naturgassen med fjernvarme eller andre bæredygtige løsninger. Vi har allerede vedtaget et projekt til 2000 husstande, og vi har planer for mange flere. På længere sigt er det vores mål, at så mange borgere som muligt får fjernvarme eller anden grøn varme så hurtigt som muligt”, siger Hans-Jørgen Kirstein, formand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget i Greve Kommune.

  Fire slags breve

  Brevene i e-Boks kommer i fire udgaver afhængigt af, om man bor i et område med fjernvarme, i områder hvor der er vedtaget et konkret fjernvarmeprojekt, i et område hvor der er en plan for fremtidens varmeforsyning, eller i et område hvor der ikke er planer om fjernvarme, men stadig bliver arbejdet på at finde andre grønne løsninger for varmeforsyning.

  For 600 husstande er det særlig vigtigt, at de åbner brevet og følger linket i brevet, hvis de ønsker fjernvarme. De har nemlig mulighed for at skrive under på, at de vil tilslutte sig fjernvarme allerede nu. Disse husstande vil dog også blive kontaktet direkte af Greve Fjernvarme på et senere tidspunkt.

  Sidst opdateret: 12. januar 2023

  Kontakt

  Center for Teknik & Miljø

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 97 97

  Send Digital Post (kræver MitID)