Gå til hovedindhold

Daginstitution i Hundige bliver sendt i udbud

Greve Byråd har besluttet at sende renovering og udbygning af Lunas Ark i udbud.

Dronefoto af Lunas Ark

Børnehaven til venstre skal renoveres og udbygges, mens vuggestuen til højre skal rives ned.

Indhold

  Den integrerede daginstitution Lunas Ark skal renoveres og udbygges, så den får plads til 175 børn. I går vedtog byrådet, at projektet skal i udbud, og dermed kan totalentreprenøren være på plads i marts 2024.
   
  "Det glæder mig, at vi nu er kommet så langt i processen, at vi kan indhente tilbud, så vi snart kan komme i gang med at bygge en ny og tidssvarende Lunas Ark. Vi har stillet krav til, at byggeriet bliver robust og enkelt at vedligeholde. Samtidig er der fokus på bæredygtighed og genbrug i valg af materialer", siger formand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget, Hans-Jørgen Kirstein.
   
  Den nuværende Lunas Ark består af to bygninger til henholdsvis vuggestue og børnehave, som er adskilt af en cykelsti. Vuggestuen er dog så nedslidt, at den skal rives ned. Til gengæld vil børnehaven blive totalrenoveret, og der bliver opført en tilbygning til børnehaven, hvor vuggestuebørnene skal være. Det betyder, at alle børnene bliver samlet i én bygning.
   
  Greve Kommune har sat 60 millioner kroner af til selve renoveringen og udbygningen af Lunas Ark, som forventes at være klar til brug i 2026.

  Sidst opdateret: 5. september 2023

  Kontakt

  Center for Teknik & Miljø

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 97 97

  Send Digital Post (kræver MitID)