Gå til hovedindhold

Fem millioner kroner til skolegårde og møbler

Strandskolen er ved at blive renoveret og samtidig bliver skolegårdene også opdateret, og der bliver købt nyt inventar til flere af de nyrenoverede klasseværelser og fællesarealer.

Indhold

  I mandags besluttede byrådet at frigive over fem millioner kroner til nye skolemøbler og bedre skolegårde på Strandskolen i Karlslunde.
   
  Hans-Jørgen Kirstein, formand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget fortæller, at der også skal købes træer og grønne planter for nogle af pengene:
   
  "I udvalget har vi fokus på at skabe helhedsløsninger, så der både er traditionelle legeredskaber og plads til boldspil side om side med noget grønt, så elever og medarbejdere kan opleve naturen og årets gang", siger han.

  Forskellige legepladser

  Pengene til skolegårde betyder, at Strandskolen kan indrette adskilte legeområder for de forskellige alderstrin, at børnene får bedre legeredskaber og idrætsfaciliteter ligesom asfaltbelægninger får nyt slidlag.
   
  Pengene til inventar går til skolemøbler i de nyrenoverede klasseværelser og faglokaler.

  Status på renovering af skolen

  Strandskolens klasseværelser og faglokaler er fordelt i tre separate bygninger. I forbindelse med renoveringen bliver de tre bygninger forbundet med en helt ny tilbygning. Tilbygningen rummer skolens nye indgangsparti, som leder ind til skolens nye centrale mødested - den pædagogiske læringscentral, som bliver skolens hjerte, bibliotek og opholdsrum på samme tid.
   
  Bygning B er allerede renoveret. Renoveringen af Bygning A er delt i to etaper, og den første etape er netop blevet færdig, og nu fortsætter håndværkerne med den anden etape. Bygning C bliver renoveret til sidst.
   

  Sidst opdateret: 7. november 2023

  Kontakt

  Center for Teknik & Miljø

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 97 97

  Send Digital Post (kræver MitID)