Gå til hovedindhold

Juletræstænding: Sammen om julen i Greve Kommune

Alle borgere kan være med til årets store juletræstænding, som byder på musik, hygge og masser af julestemning.

Indhold

  Nu er det igen blevet tid til årets store juletradition i Greve. Derfor inviterer Greve Kommune til juletræstænding foran rådhuset med musik, hygge og julestemning for alle børn og voksne. Det sker den 26. november kl. 16 ved Greve Rådhus.

  Borgmester Pernille Beckmann vil traditionen tro tænde juletræet sammen med vinderen af årets tegnekonkurrence, og hun glæder sig til at fejre julen sammen med alle, som har lyst til at være med.

  ”I byrådet har vi en vision om, at vi i fællesskab skaber det gode liv og den gode kommune. Derfor glæder jeg mig til, at vi kan mødes med naboer, venner og medborgere til årets juletræstænding og ønske hinanden en god december og en glædelig jul. Jeg vil også bruge anledningen til at sige tak til alle de frivillige og kommunale kræfter, der yder en kæmpestor indsats for at skabe årets hyggeligste arrangement”, siger borgmester Pernille Beckmann.

  Tegnekonkurrence

  Alle børn kan være med i årets tegnekonkurrence. Det kræver blot, at barnet tegner det bedste ved julen, skriver tydeligt navn på tegningen og lægger tegningen i julemandens postkasse, som står i Borgerservice på dagen. Det er også muligt at aflevere tegningen inden arrangementet. Den 9. november vil julemanden nemlig sætte en postkasse i Borgerservice og Greve Midtby Center foran Kop & Kande. Her vil postkasserne stå indtil juletræstændingen.

  Borgmester Pernille Beckmann trækker en vinder til juletræstændingen sammen med sidste års vinder, og hun håber på stor deltagelse.

  ”Jeg må nok indrømme, at jeg har en lille smule højdeskræk. Men det er som om, at jeg får lidt mere mod, når jeg har en hjælper med mig oppe i liften. Derfor håber jeg også, at der er mange børn, som har lyst til at deltage i tegnekonkurrencen”, siger borgmester Pernille Beckmann.

  Program for dagen

  Greve Kultur-Base står for arrangementet og leverer underholdning og trygge rammer sammen med Musikskolens Korforening, Mindeperlerne, Beredskab 4K’s Ungeenhed, Greve Pigegarde og Falck. Desuden vil Det Danske Ungdoms Brassband spille julen ind i Greve Midtby Center inden juletræstændingen. Her vil der også være nisser, som deler gaver ud til alle børn.

  Kl. 14.15: Det Danske Ungdoms Brassband spiller julen ind i Greve Midtby Center

  Kl. 15.30: Greve Pigegarde tager over, mens nisser deler gaver ud til de fremmødte børn

  Kl. 16.00: Greve Pigegarde leder optog fra Greve Midtby Center til Greve Rådhus

  Kl. 16.10 – 17.00: Juletræstænding

  Sidst opdateret: 10. november 2023