Gå til hovedindhold

Mere plads i Klub Havana

Klub Havana får nu bedre plads til klubbens yngste børn i sfoen.

Indhold

  Børnene i Klub Havana trænger til mere plads, og det får de. Det besluttede byrådet på mødet mandag aften.
   
  Klub Havanna er Greve Kommunes fritidstilbud til børn med mindre psykiske og fysiske vanskeligheder. Klubben ligger i samme bygning som fire ungdomsboliger, der nu er blevet ledige. Det er pladsen fra de fire boliger, som nu bliver en del af Klub Havana.
   
  Formand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget, Hans-Jørgen Kirstein, fortæller, at Klub Havana er normeret til 60 børn, men at der lige nu går flere børn i klubben. Det har betydet, at klubben har arrangeret ture og aktiviteter ude af huset, for at skaffe plads nok.
   
  "Jeg er virkelig glad for, at vi nu kan udvide klubben, så der bliver god plads til alle. Der er især kommet flere børn fra 0. til 3. klasse, og flere af dem har brug for at være i mindre grupper for at trives. Derfor bruger vi også anledningen til at indrette flere mindre miljøer til børnene i den aldersgruppe", siger han.
   
  Byrådet har afsat 2,6 millioner kroner til at udvide Klub Havana, og pengene skal både bruges til at gøre lokalerne pæne samtidig med, at lokalerne skal leve op til nutidens krav om ventilation, tilgængelighed for handicappede, brandsikkerhed og energibesparelser. Desuden skal udearealerne også indrettes, så klubbens børn og unge kan bruge hele området omkring bygningen.
   
  Arbejdet går i gang nu, og efter planen skal lokalerne være klar til næste sommer.
   
  Klub Havana er et fritidstilbud for børn og unge fra 0. Klasse og op til 23 år. Børnene og de unge har lettere vanskeligheder og har deres skolegang i kommunens specialklasser og specialskoler. Efter skoletid mødes de i Klub Havana, som både rummer sfo og klubtilbud.
   
   

  Sidst opdateret: 7. november 2023

  Kontakt

  Center for Teknik & Miljø

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 97 97

  Send Digital Post (kræver MitID)