Gå til hovedindhold

Nu skal daginstitution ved Greve Borgerhus i udbud

Greve Byråd har besluttet at sende byggeriet af ny daginstitution ved Greve Borgerhus i udbud.

Dronefoto af Greve Borgerhus

Den nye daginstitution skal ligge på det grønne areal bag Greve Borgerhus, hvor der lige nu er flygtningepavilloner.

Indhold

  En ny daginstitution med plads til 150 børn bliver ny nærmeste nabo til Greve Borgerhus, og i går vedtog byrådet, at byggeriet skal i udbud, så totalentreprenøren kan blive udvalgt før nytår.
   
  Formand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget, Hans-Jørgen Kirstein, glæder sig over beslutningen og ser frem til, at entreprenøren er fundet og byggeriet kan gå i gang.
   
  "Jeg er glad for, at vi nu er kommet et skridt nærmere en ny og tidssvarende institution, hvor børnene kan have en tryg dagligdag. Det bliver et spændende byggeri med fokus på bæredygtige løsninger og multifunktionalitet, så borgerhusets brugere også kan gøre brug af lokalerne så vidt muligt. På den måde kan vi skabe værdi for flere borgere på tværs af alder", siger formand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget, Hans-Jørgen Kirstein.
   
  Daginstitutionen skal bygges i to plan, og det samlede etageareal bliver op til 1500 kvadratmeter. Den nye institution skal desuden placeres i den nordvestlige del af parken, hvor der lige nu er pavilloner til ukrainske flygtninge, som i stedet flytter til pavilloner ved Klub Godset.
   
  Der er i alt afsat 58 millioner kroner til byggeriet, som forventes at være klar til de første børn i marts 2026.
  Sidst opdateret: 16. maj 2023

  Kontakt

  Center for Teknik & Miljø

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Telefon: 43 97 97 97

  Send Digital Post (kræver MitID)