Gå til hovedindhold

Frivillighedspris går til ildsjæl i Hjernesagen

Britta Friis Kostending vinder Greve Kommunes Frivillighedspris 2023 for sin indsats som frivillig i Hjernesagen Greve og Vestegnen.

Liselott Blixt og Britta Friis Kostending

: Formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget, Liselott Blixt (th), overrakte prisen til Britta Friis Kostending (tv).

Indhold

    Årets frivillighedspris går til Britta Friis Kostending, som yder en stor indsats for at skabe bedre forhold for borgere med en hjerneskade.

    Prisen blev overrakt af formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget, Liselott Blixt, til det årlige dialogmøde mellem udvalget og frivillige foreninger på Strandcentret Plejecenter mandag aften. Sammen med prisen fik Britta Friis Kostending også en check på 8.000 kroner og en buket blomster.

    "Vi ønsker i udvalget at hædre de frivillige, som gør en forskel for andre, og sådan en person er Britta Friis Kostending i den grad. Hun arbejder benhårdt for borgere med en hjerneskade i den lokale hjernesagsforening i Greve, og det er meget fortjent, at hun vinder årets pris", siger formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget, Liselott Blixt.

    Britta Friis Kostending begyndte som frivillig i Hjernesagen Greve og Vestegnen, efter hun selv blev ramt af en senhjerneskade for 10 år siden. Hun kom hurtigt med i bestyrelsen og startede efterfølgende afasifællesskabet, som er et tilbud til borgere, der rammes af sygdommen afasi, hvor man i et vist omfang mister evnen til at tale, forstå, læse og skrive.

    Dialogmødet havde i år fokus på boliger til ældre og seniorer. Udover uddelingen af Frivillighedspris 2023 bød mødet på forskellige oplæg, drøftelser og en paneldebat mellem Sundheds- og Omsorgsudvalget og Greve Seniorråd.

    Sidst opdateret: 24. oktober 2023

    Kontakt

    Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

    Rådhusholmen 10
    2670 Greve

    Telefon: 43 97 97 97

    Send Digital Post (kræver MitID)