Gå til hovedindhold

Nytårsvandring: Gå sammen ind i det nye år

Greve Kommune og Hjerteforeningen inviterer til nytårsvandring på stranden nytårsdag.

Indhold

    Traditionen tro indleder Greve Kommune og Hjerteforeningen det nye år med en hyggelig nytårsvandring på stranden. Arrangementet begynder ved Aktivhuset Olsbækken, hvor borgmester Pernille Beckmann byder velkommen, inden turen går ad Hjertestien til Søndre Mole på Greve Marina og tilbage igen. 

    ”Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at begynde det nye år på end at gå langs stranden sammen med en masse friske borgere. Vi har i byrådet en vision om, at vi skal skabe det gode liv og den gode kommune i fællesskab, og det gør vi nu engang bedst, når vi mødes og taler sammen. Derudover er det selvfølgelig et plus, at vi samtidig kan få lidt motion og frisk luft i lungerne” siger borgmester i Greve Kommune, Pernille Beckmann.

    Ruten er 3,6 kilometer lang, og den tager en lille time at gå. Halvvejs på ruten er der pause med mulighed for at få en lille en, så man kan gå styrket retur til Olsbækken, hvor der bliver serveret kaffe til de voksne, juice til de små og vand til hundene.

    Nytårsvandringen finder sted den 1. januar klokken 14 ved Aktivhuset Olsbækken. Der er et begrænset antal parkeringspladser ved Olsbækken, og derfor kan det være en god ide at parkere lidt længere væk. 

    Sidst opdateret: 15. januar 2024