Gå til hovedindhold

Byråd afsætter penge til brandalarm og tagrenovering

1,6 millioner kroner fra Greve Kommunes genopretningspulje skal bruges til brandalarmering på en skole og tagrenovering på en klub.

Indhold

    Regnvand har betydet skader på Arenaskolen og Idræts- og Fritidsklubben, men denne sommer skal skaderne genoprettes. Det besluttede byrådet på sit sidste møde før sommerferien. 

    Brandalarm på skole 

    Arenaskolen skal have ny brandalarmering, da brandrådgivere har vurderet, at den nuværende brandalarmering kan være skadet efter en alvorlig oversvømmelse i begyndelsen af året, hvor det regnede meget kraftigt. 

    “Vi kan ikke tage nogle chancer med brandsikkerheden, så når brandrådgiverne vurderer, at alarmeringen skal udskiftes, så gør vi det selvfølgelig”, siger Hans-Jørgen Kirstein, formand for Klima- Teknik- og Miljøudvalget. 

    Den nye brandalarmering koster 600.000 kroner, som bliver taget fra kommunens genopretningspulje.

    Tag på klub 

    Idræts- og Fritidsklubben, som ligger i forbindelse med Greve Idrætscenter, skal have renoveret en stor del af klubbens tag. Taget er utæt, og derfor har det fået vandskader. 

    Renoveringen blev oprindeligt vurderet til at koste 1, 7 millioner kroner, men da opgaven blev sendt i udbud, viste det sig, at taget var så alvorlig medtaget, at udgiften blev en millioner kroner dyrere. Den ekstra million bevilligede byrådet på sit møde. 

    Både brandalarmering og tagrenovering skal ske denne sommer.

    Sidst opdateret: 27. juni 2024

    Kontakt

    Center for Teknik & Miljø

    Rådhusholmen 10
    2670 Greve

    Telefon: 43 97 97 97

    Send Digital Post (kræver MitID)