Gå til hovedindhold

DropIn uvisiterede tilbud

Uvisiterede tilbud i Freyas Kvarter - Aktivitetshuset

Stort bord at samles ved

DropIn i Aktivhuset i Freyas Kvarter - 2 forskellige tilbud

Greve Kommune har oprettet et samlingssted, DropIn, for borgere i Greve Kommune. Det foregår i Aktivhuset i Freyas Kvarter 48 i Greve.

Der er to tilbud i DropIn:

  • Det ene tilbud er for unge mellem 18-30 år som har en udviklingsforstyrrelse som for eksempel autisme/ADHD/ADD.
  • Det andet tilbud er for borgere med udviklingshæmning over 18 år. Det er to tilbud med tilknyttet socialpædagogisk personale.

Tilbuddene er åbne tilbud, men du skal være i målgruppen for tilbuddet og være borger i Greve Kommune for at deltage. Du kan bruge tilbuddet så meget du har behov for. Det er gratis og kræver ikke tilmelding. Tilbuddet giver dig mulighed for, at mødes med ligesindede og lave forskellige aktiviteter.

Aktiviteterne i de to tilbud er tilpasset ud fra ønsker fra pårørende og borgere i målgruppen.

Det hele sker i Aktivhuset i Freyas Kvarter 48, 2670 Greve. Tæt på Hundige station.

DropIn har åben hver mandag mellem kl. 17.30-20.00 for unge mellem 18-30 år. 

DropIn har åbent hver tirsdag mellem kl. 17.30-20.00 for borgere med udviklingshæmning som er fyldt 18 år. Borgeren skal kunne klare sig selv fysisk for at deltage. Det vil sige, at borgeren selv kan komme op til 1. sal og kunne gøre sig forståelig. Der vil være specialpædagogisk personale til stede. 

DropIn - tilbud og målgruppe

Har du lyst til at være sammen med andre unge et sted med plads til alle og masser af spil og kreative aktiviteter for enhver smag? Så er DropIn et tilbud lige for dig!

DropIn hver mandag er for unge i alderen 18-30 år, der bor i Greve Kommune. Det er for dig, som er interesseret i at være sammen med andre, der har samme udfordringer. Tilbuddet er til dig, der har autisme/ADHD/ADD eller har samme udfordringer, men ikke en diagnose. Du kan for eksempel gå i skole eller på arbejde i dagtimerne og har brug for et fristed, hvor du kan mødes med andre unge. I kan hygge jer sammen og har samtidig mulighed for at dele erfaring og udfordringer.

Arrangørerne af DropIn er Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter. De har sørget for at der er struktur, stabilitet og genkendelige rammer i tilbuddet.

Aktiviteter

Hver mandag aften kan unge sammen med andre ligesindede hygge sig med computerspil i nyt GAMER ROOM, brætspil, billard, petanque, rollespilsaften, wellnessaften, filmaften, ture ud af huset, udendørsaktiviteter, bageaften eller fx maling, tegning og smykkeproduktion.   

Der er forskellige aktiviteter og der bliver lagt en aktivitetsplan ud for en måned af gangen.

DropIn har åbent hver mandag aften kl. 18.30-21.00. Det hele sker i Aktivhuset i Freyas Kvarter 48, 2670 Greve. Tæt på Hundige station. 

Har du lyst til at være sammen med andre ligesindede et sted med fokus på samvær og hygge? Sådan er DropIn et tilbud lige for dig! 

DropIn hver tirsdag er for borgere med udviklingshæmning, der er fyldt 18 år. Det er for dig, som er interesseret i at være sammen med andre. Det kan for eksempel være dig, der bor hjemme og måske har aktiviteter i løbet af dagen, men har behov for at indgå i sociale aktiviteter med andre. Tilbuddet er for alle uanset hvor du bor, så længe at det er i Greve Kommune og at du gerne vil være sammen med andre og hygge dig.

Krav 

For at deltage skal du kunne klare sig selv fysisk. Det vil sige, at du selv kan komme op til 1. sal og at du kan gøre dig forståelig. 

 

Arrangørerne af DropIn er Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter. Der vil være specialpædagogisk personale til stede i DropIn.

Aktiviteter

Hver tirsdag aften kan borgere sammen med andre ligesindede hygge sig med brætspil og andre spil, filmaften, bageaften eller for eksempel maling, glaskunst, lave skulptur, tegning og smykkeproduktion.   

Det hele sker hver tirsdag kl. 17.30-20.00 i Freyas Kvarter 48, 2670 Greve. Tæt på Hundige station. 

Citat

“Det er dejligt, at vi nu har et skræddersyet tilbud til alle de borgere, der af forskellige årsager har udfordringer i hverdagen, og som har svært ved at få venner og savner at blive en del af et godt fællesskab i genkendelige og trygge rammer. Vi forventer, at mange deltagere vil opleve DropIn som et attraktivt samlingssted og få det bedre med sig selv og i relationer til andre. Her er hjerterum til både unge med en diagnose som for eksempel autisme eller ADHD/ADD og til borgere med udviklingshæmning”, siger Liselott Blixt.   

Sidst opdateret: 6. marts 2023

Kontakt

Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter

Rådhusholmen 5
2670 Greve

Telefon: 43 97 38 94