Gå til hovedindhold

Bostedet Vangeleddet

Greve Kommunes nybyggede bosted for borgere med udviklingsforstyrrelser

Kort om Bostedet Vangeleddet

Bostedet Vangeleddet er et bosted til personer over 18 år med en udviklingsforstyrrelse, eksempelvis autisme, og som har brug for moderat til omfattende støtte i hverdagen. Bostedet Vangeleddet består af to boliggrupper, som er fordelt på to etager. På hver etage er der to fællesstuer og et stort køkkenalrum. Derudover er der fine udearealer med blandt andet plads til grill og spil. Alle lejlighederne er opført med respekt for både privatliv og behovet for at have fællesskab tæt på.

Lejlighederne er indrettet med stue og soveværelse, mindre køkken og et stort badeværelse. Alle lejlighederne har to indgange. En indgang fra udearealerne (terrasse eller repos) samt en indgang fra fællesarealerne i huset.

Bostedet Vangeleddet ligger i Hundige tæt på den smukke natur ved Hundige Strand samt butikker og indkøbsmuligheder i Waves shoppingcenter. Der er mindre end 500 meter til Hundige station, hvorfra der kører både busser og S-tog.

Hverdagen i Bostedet Vangeleddet

På Bostedet Vangeleddet arbejder vi ud fra, at alle beboere skal mestre mest muligt i deres hverdag. Dette sker gennem et godt samarbejde mellem beboere og medarbejdere. Det er beboernes individuelle ønsker og behov, som sætter rammen for det socialpædagogiske arbejde og den faglige indsats.

Beboerne skal føle sig som den del af fællesskabet, og samtidig have respekt for hinandens forskelligheder. Der vil blive lagt vægt på aktiv fritid, og beboerne får mulighed for både at få oplevelser sammen og hver for sig. Der er gode rammer for hyggeligt samvær i fællesarealerne til spil og film, og udenfor omkring snobrød og boldspil.

Pårørende er altid velkomne. Der er gode muligheder for at være sammen i beboernes egen lejlighed og i fællesarealerne. I løbet af året vil der være en række arrangementer, der i særlig grad giver mulighed for hyggeligt samvær.

Fakta om visitation

Du skal visiteres til Bostedet Vangeleddet via din socialrådgiver. Der oprettes ikke venteliste til bostedet.

Sidst opdateret: 14. februar 2024

Dokumenter

Kontakt

Bostedsleder Henriette Bækdahl Christensen

Tlf. 22 32 71 56
Hovedtlf. 22 13 58 10

Bostedet Vangeleddet
Vangeleddet 9
2670 Greve

E-mail: hebc@greve.dk