Gå til hovedindhold

Træningsenheden

I Træningsenheden arbejder vi ambitiøst, professionelt, tværfagligt, med høj faglig kvalitet og med fokus på udvikling.

Hænder der bærer en plante

Indhold

  I Træningsenheden arbejder vi evidensbaseret, og vi søger hele tiden at optimere de enkelte borgerforløb. Målet er, at den enkelte borger opnår viden om og får redskaber til at gennemføre de aktiviteter, som borgeren sætter sig som mål at kunne udføre.

  Forløb planlægges og justeres individuelt i et samarbejde mellem borgeren og medarbejderne. I samarbejdet stræber vi efter, at borgeren oplever gennemskuelighed, tydelighed og sammenhæng i forløbet. Vi lægger vægt på, at samarbejdet udvikles gennem respektfuld kommunikation. I Træningsenheden har vi et dynamisk miljø, hvor borgere og medarbejdere har mulighed for at udfordre og inspirere hinanden.

  Information om Træningsenheden

  Træningsenheden yder genoptræning i hele Greve Kommune.

  Derudover yder vi genoptræning på kommunens plejecentre:

  Møllehøj Lokalcenter, Strandcenteret Plejecenter, Langagergård Plejecenter, Nældebjerg Plejecenter og Rehabiliteringscenter Hedebo.

  Jf. § 140 i Sundhedsloven har alle patienter, som en læge vurderer har behov for genoptræning, ret til at få en genoptræningsplan. Med genoptræningsplanen kan patienterne få genoptræning i f.eks. Træningsenheden.

  Jf. § 86 i Serviceloven kan borgere med behov for genoptræning få bevilget det af kommunen. Det er Visitationen i Center for Sundhed og Pleje, som vurderer, om en borger kan få bevilget gentoptræning.

  Hvis du eller din pårørende ikke har været i kontakt med sygehuset og har oplevet, at du/din pårørende har behov for genoptræning, skal du/din pårørende kontakte Greve Kommunes Visitation på tlf. 43 97 97 97 mellem kl. 9-12.

  Hvis du har været til behandling på sygehuset, og lægen har vurderet, at du skal have genoptræning, skal sygehuset sende en genoptræningsplan til Træningsenheden. Hvis du ikke har hørt noget, kan det skyldes, at sygehuset ikke har fået afsendt genoptræningsplanen. Vi skal kontakte dig inden for fire dage efter udskrivelse og give dig en tid inden for 7 dage, med mindre andet er angivet i genoptræningsplanen. Hvis du ikke har hørt noget fire dage efter, du er kommet hjem fra sygehuset, så kontakt venligst Træningsenheden på tlf. 43 97 34 10 i tidsrummet kl. 8-11.

  Hvis du er blevet visiteret til genoptræning af en visitator, men ikke har hørt noget, så kontakt venligst enten Visitationen på tlf. 43 97 97 97 kl. 9-12 eller Træningsenheden på tlf. 43 97 34 10 kl. 8-11.

  Hvis du er syg eller på anden måde forhindret i at møde til aftalt tid, bedes du kontakte Træningsenheden hurtigst muligt på tlf. 43 97 34 10 i tidsrummet kl. 8-11 på hverdage.

  Hvis du er akut forhindret efter kl. 11, kan Træningsenheden kontaktes på tlf. 43 97 34 11 indtil kl. 15.00.

  Kommunal genoptræning er gratis.

  Du skal ikke have noget specielt tøj på, men vi anbefaler, at du tager tøj på, du kan bevæge dig og svede i. Det kan desuden være hensigtsmæssigt, at du til første undersøgelse tager tøj på, der er let aftageligt i det område, hvor du skal undersøges. Hvis du har fået et træningsprogram på sygehuset, må du gerne tage det med.

  Nej, vi har desværre ikke nogen badefaciliteter.

  Svar fra Træningsenheden skal du læse i din e-boks

  Offentlige myndigheder sender Digital Post til dig, medmindre du er blevet fritaget.

  Få mere information om digital post (e-boks) på borger.dk

  Sidst opdateret: 13. juni 2023

  Kontakt

  Træningsenheden

  Hundige Allé 11F
  2670 Greve

  Træffes: Hverdage kl. 08.00 - 11.00

  Telefon: 43 97 34 10

  Send Digital post (Kræver MitID)