Gå til hovedindhold

Kom med dit borgerforslag

Nu har du mulighed for at oprette et borgerforslag, som du ønsker, at Byrådet i Greve Kommune skal drøfte.

Post-it-note med tegning af elpære

Et forslag skal have 500 stemmer for, at det kan blive drøftet i byrådet. Det er for at sikre, at forslaget er relevant for andre end bare dig.

Du skal være opmærksom på, at dit forslag skal have relevans i forhold til den type opgaver, som kommunen løser, lige som forslaget ikke må indeholde personfølsomme oplysninger.

Et forslag udløber efter to måneder.

Opret et borgerforslag

Vil du oprette et borgerforslag, så tryk her og log ind med NemID

Aktive borgerforslag

Forslagsnummer: 23-F04
Oprettet: 9. maj 2023
Udløber: 9.  juli 2023
Antal stemmer: 1

Hej, da jeg bor lige ud til vejen med ca 5 meter vil jeg ud fra det, jeg tror er billigst, foreslå at man i første omgang satte hastigheden ned til 40km, samt sætte 1-3 fotostander op på strækningen fra fortet og op til Ishøj, NU, når der ikke er så mange penge til at inddrive den ene kørebane. Samtidig vil fortælle, hvorfor mit forslag er fotostandere, som går ud på at Strandvejen bruges som det 5. motorvejsspor med tung trafik og HURTIG trafik, samtidig ml kl 02 og 04 bruges vejen til, ja, jeg vil sige, at man/ flere kører som død og helvede endda så hurtigt, at man faktisk kun når at høre suset og ikke motorlyden…Man Har haft fotovogn på Strandvejen, men havd hjælper dette på den tunge trafik og racerkørslen når De registrer biler kl 9.30 om morgenen så er trafikken nedsat og problemerne bliver ikke løst… Jeg mener gravalvorligt at Strandvejen bliver brugt som det femte motorvejsspor af tung trafik og en hurtig genvej til motorvejen igennem Vallensbæk… Vi har boet her i tre år og det bliver faktisk værre og værre.

Forslagsnummer: 23-F03
Oprettet: 2. maj 2023
Udløber: 2.  juli 2023
Antal stemmer: 1

Efter Søen er blevet lukket i den ene ende (hvilket jeg er meget glad for) kunne I så ikke tilføje på skiltet i den ende som er lukket en pil, som viser at man kan komme ind på Søen, hvis man kører længere frem på Kongens Enge? Jeg er jævnligt ude for, når man benytter Flextrafik eller Taxa, at de ikke kan finde ud af hvordan de kommer ind på Søen. Det er fortrinsvis udlændinge som kører, og de kører kun efter deres GPS, den viser de skal ind hvor der er spærret, så de ringer til mig, at nu holder de på Kongens Enge, men kan ikke komme ind på Søen. Det er ret irriterende, at jeg hver gang skal fortælle dem hvordan de gør.

Forslagsnummer: 23-F02
Oprettet: 7. april 2023
Udløber: 7.  juni 2023
Antal stemmer: 48

Undervandsbelysning af havnebadet i Greve Marina vil skabe øget tilgængelighed og sikkerhed for de borgere, der vinterbader. Vinterbadning er sundt for krop og sjæl, men for dem, de har fuldtidsarbejde, kan det i årets mørkeste tid være svært at nå at bade i nogenlunde dagslys. Undervandsbelysning, som det ses i Køge Marina, vil være en stor forbedring for relativt små midler, og det vil bidrage til at Greve kan blive en attraktiv kommune for aktive borgere.

Stem på et borgerforslag

Du stemmer på et forslag ved at klikke her og logge ind med NemID 

I blanketten skal du notere forslagsnummeret, som du finder ved siden af forslagets overskrift.

Du kan også møde op fysisk i Borgerservice og oprette eller stemme på et borgerforslag. Husk at bestille tid.

Se også

Tidligere borgerforslag

Her kan du se en liste over tidligere borgerforslag.

Sidst opdateret: 10. maj 2023

Kontakt

Greve Kommune (Borgerservice og rådhus)

Rådhusholmen 10
2670 Greve

Telefon: 43 97 97 97

Send Digital Post (kræver MitID)