Gå til hovedindhold

100% kommunal boliganvisning til Askerød og Gersagerparken 2023-2027

Greve Kommune har indgået aftale med boligselskaberne om 100% kommunal boliganvisning i Askerød og Gersagerparken startende fra tirsdag d. 5. december 2023 og 4 år frem.

Indhold

  Boliganvisning har ændret praksis

  Greve Kommune har ændret praksis på anvisningen af boliger til Askerød og Gersagerparken.

  Anvisning sker nu på baggrund af en konkret individuel vurdering af den boligsøgendes behov og i hvor høj grad alle i husstanden opfylder de fleksible kriterier for området.

  Hvis du takker ja til en bolig, skal du udover at fremsende dokumentation for at du opfylder de fleksible kriterier, også beskrive hvorfor du er boligsøgende, så det kan indgå i vores vurdering.

  Husk at svare "Ja/Nej" på vores tilbud

  Hvis du ikke reagerer og svarer enten "Ja" eller "Nej" på 5 tilbud, så sætter vi dig i bero. Så længe du er i bero vil du ikke modtage tilbud om bolig.

  Du kan altid logge på https://boliganvisning.greve.dk/ og sætte dig selv aktiv igen.

  For at få en bolig, skal alle i husstanden opfylde en række kriterier

  For at komme i betragtning til en bolig, skal du logge på din profil på https://boliganvisning.greve.dk/ og angive om alle i husstanden opfylder de forskellige kriterier for anvisning.

  Tirsdag d. 5. december tog Greve Kommune et nyt Boliganvisningssystem i brug. Al opskrivning til en bolig skal ske via boliganvisningssystemet.

    Link til Boliganvisningssystem  

  Det er gratis at stå opskrevet til en bolig hos Greve Kommune til en lejebolig i Askerød eller Gersagerparken.

  Hvis du ikke reagerer og svarer enten "Ja" eller "Nej" på 5 tilbud, så sætter vi dig i bero. Så længe du er i bero vil du ikke modtage tilbud om bolig.

  Du kan altid logge på https://boliganvisning.greve.dk/ og sætte dig selv aktiv igen.

  Boligområderne Askerød og Gersagerparken skal væk fra regeringens lister over områder med parallelsamfund eller bekymring for parallelsamfund. Derfor har byrådet besluttet, at Greve Kommune selv skal stå for at udleje ledige lejligheder i områderne. Samtidig har byrådet vedtaget, hvad nye lejere skal leve op til for at komme i betragtning til en ledig lejlighed.

  Læs mere: Byråd skærper kampen mod parallelsamfund | Greve Kommune

  Sidst opdateret: 23. maj 2024

  Kontakt

  Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

  Boliganvisning

  Borgerservice

  Rådhusholmen 10
  2670 Greve

  Send Digital Post (kræver MitID)