Gå til hovedindhold

Borgersamlingens ønske opfyldt: kommunen får ny klimaside

Et af borgersamlingens ønsker er med denne side om klima blevet opfyldt

  • Læs op

Indhold

    Et af klimaborgersamlingen i Greve Kommunes ønsker var en hjemmeside, hvor man kunne inspireres af de gode historier om naboen og kommunen, få et overblik over klimaindsatsen, møde andre og blive inviteret til at være med. Den hjemmeside har kommunen nu fået.

    Greve Kommunes klimahjemmeside hedder Naturligvis klima og er opkaldt efter byrådets vision, Naturligvis Greve. Siden formidler selvfølgelig selve klimaplanen, baggrunden for planen og de løbende evalueringer. Men den præsenterer også de indsatser, der skal skabe grøn forandring hos den enkelte og i vores foreninger, skoler og virksomheder. Og så sætter den folk sammen og skaber nye forbindelser gennem klimahistorier fra kommunen og en oversigt over arrangementer.

    Naturligvis Klima er et subsite til Greve.dk, fordi det gør det muligt at lave et ”univers” omkring klimahandling i Greve Kommune. Derfor har siden også fået sin egen farvepalette og logo, der både signalerer klima og ligger i forlængelse i Greve Kommunes visuelle identitet. Illustrator Nadia Schlosser, som har en barnlig og tegneserieagtig æstetik, har lavet de smukke illustrationer til siden om klimaplanen og Skolernes klimahandledag.

    Sidst opdateret: 21. december 2023