Gå til hovedindhold

Greve Sommerfestival 2024

Hvert år afholder FrivilligeCenteret Greve Sommerfestival, og i år er ingen undtagelse. Her fortæller vi om festivalens grønne islæt og giver links til at læse mere.

  • Læs op

Indhold

    På lørdag den 1. juni er det igen tid til den fantastiske og forrygende Sommerfestival i Greve Kommune. Festivalen bliver afholdt ved Borgerhuset fra kl. 11 til 17, og igen i år har arrangørerne sørget for at festivalen har fået flere positive "klimaaftryk".
     
    For det første kan du hilse på kommunens klimakoordinator fra 11 til 14, hvor hun vil være en del af bemandingen i FrivilligeCenterets bod. Hun vil rigtig gerne sludre, svare på spørgsmål og høre gode ideer fra alle, som har lyst.
     
    For det andet har FrivilligeCenteret investeret i deres egen affaldssortering specifikt til Sommerfestivalen.
     
    For det tredje så har FrivilligeCenteret som noget nyt samarbejdet med en lang række af madboderne om at tilbyde et vegetarisk alternativ på dagen.
     
    Og for det fjerde så er Sommerfestivalen jo altid bare et brag af en dag, hvor hele Greve Kommune samles og fejrer kommunens mange foreninger og musikalske talenter - store som små - hvilket også er vigtigt, i hvert fald for den sociale bæredygtighed. Herunder kan du se et udpluk af alt det, du kan opleve:
    plakat for sommerfestivalen
    Du kan læse mere om Sommerfestivalen her.
    Sidst opdateret: 30. maj 2024